F Η Blumhouse δίνει στον David Gordon Green του Halloween τα ηνία του νέου Εξορκιστή! - FilmBoy Η Blumhouse δίνει στον David Gordon Green του Halloween τα ηνία του νέου Εξορκιστή! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Blumhouse δίνει στον David Gordon Green του Halloween τα ηνία του νέου Εξορκιστή!


    Παρότι προσωπικά το βρήκα αδιαφορο, δε μπορώ να μη παραδεχτώ πως το πρόσφατο Halloween του David Gordon Green άρεσε πολύ. Το Halloween Kills είναι έτοιμο και περιμένει το τέλος της καραντίνας για να βγει στις αίθουσες, ενώ σύντομα θα μπει για γυρίσματα και το Halloween Ends που όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος θα αποτελέσει και το (οριστικό;) τέλος της σειράς.

    Πεπεισμένη ότι βρήκε τη χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά, η Blumhouse δεν σκοπεύει να αφήσει τον Green να φύγει από τα χέρια της και έχει ήδη αρχίσει το ψηστήρι για να αναλάβει ένα νέο υψηλού στάτους αλλά και υψηλού ρίσκου project, το νέο The Exorcist!

    Τα δημοσιέυματα σχετικά με τη ταινία είναι διφορούμενα, με άλλα να αναφέρουν πως πρόκειται για reboot και άλλα για ένα sequel της πρώτης ταινίας, που θα αγνοεί τα sequels, όπως ακριβώς δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του Halloween.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως ο William Friedkin, σκηνοθετης του πρωτότυπου φιλμ δεν πρόκειται να να έχει καμία εμπλοκή με το νέο, αφού όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ένα tweet, δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον κόσμο για να τον πείσουν να το κάνει!

    Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες! Άλλωστε η πιθανότητα να είναι χειρότερο από τα ήδη υπάρχοντα sequels δεν είναι μεγάλη!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Blumhouse δίνει στον David Gordon Green του Halloween τα ηνία του νέου Εξορκιστή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top