F Wolfwalkers trailer: Το νέο μαγευτικό animation της Cartoon Salοon έρχεται στο Apple TV+ - FilmBoy Wolfwalkers trailer: Το νέο μαγευτικό animation της Cartoon Salοon έρχεται στο Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Wolfwalkers trailer: Το νέο μαγευτικό animation της Cartoon Salοon έρχεται στο Apple TV+


    Με τη πρώτη της ταινία έφτασε στα Όσκαρ. Η δεύτερη μπορεί να μη συγκέντρωσε τόσες επευφημίες, όμως ήταν εξίσου μαγευτική. Η ιρλανδική Cartoon Saloon μετά τα επιτυχημένα και άκρως... γεωμετρικά διαμάντια The Secret of Kells και Song of the Sea, φέτος επιστρέφει με το Wolfwalkers.

    Σε μια εποχή δεισιδαιμονίας και μαγείας, η νεαρή μαθητευόμενη κυνηγός Robyn Goodfellowe ταξιδεύει στην Ιρλανδία με τον πατέρα της για να αφανίσει και την τελευταία αγέλη λύκων. Εξερευνώντας τα απαγορευμένα εδάφη έξω από τα τείχη της πόλης, η Robin γνωρίζει την Mebh, ένα κορίτσι μέλος μιας μυστηριώδους φυλής που φημολογείται ότι έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε λύκους τις νύχτες. Καθώς ψάχνουν για την αγνοούμενη μητέρα της Mebh, η Robyn ανακαλύπτει ένα μυστικό που την τραβάει στον μαγευτικό κόσμο των Walfwalkers και κινδυνεύει να μετατραπεί στο ίδιο πράγμα που ο πατέρας της είναι επιφορτισμένος να σκοτώσει.

    Τα ηνία της ταινίας έχει και πάλι ο Tomm Moore, με τους Honor Kneafsey (Crooked House), Eva Whittaker, Sean Bean (Jupiter Ascending), Tommy Tiernan (About Adam), Maria Doyle Kennedy (Sing Street) και Simon McBurney (Mission: Impossible - Rogue Nation) να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες.

    Λυπηρό αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Wolfwalkers θα βγει απευθείας στη πλατφόρμα του Apple TV+, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως χάνει μια ευρεία κινηματογραφική διανομή αλλά παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να γίνει γνωστό σε ένα πιο ευρύ κοινό.

    Δείτε το πανέμορφο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wolfwalkers trailer: Το νέο μαγευτικό animation της Cartoon Salοon έρχεται στο Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top