F Minari trailer: Έρχεται το νέο οικογενειακό δράμα με τον Steven Yeun που θριάμβευσε στο Sundance - FilmBoy Minari trailer: Έρχεται το νέο οικογενειακό δράμα με τον Steven Yeun που θριάμβευσε στο Sundance - FilmBoy
  • Latest News

    Minari trailer: Έρχεται το νέο οικογενειακό δράμα με τον Steven Yeun που θριάμβευσε στο Sundance


    Αμφιβάλλω αν υπήρχε άνθρωπος που περίμενε πως ο παντελώς άγνωστος πριν το The Walking Dead, Steven Yeun, μετά την αποχώρησή του από τη σειρά, θα είχε την εξέλιξη που παρακολουθούμε. Μετά τα Okja και Burning, τον Αμερικανο-Κορεάτη ηθοποιό θα δούμε στο νέο αξιόλογο δράμα της A24 με τίτλο Minari.

    Εδώ υποδύεται τον πατέρα μιας οικογένειας που μετανάστευσει πρόσφατα από τη Κορέα στις ΗΠΑ για να κάνει το "Αμερικάνικό Όνειρό" τους πραγματικότητα. Με τα περιορισμένα οικονομικά τους, προσπαθούν να κάνουν την αρχή σε μια φάρμα του Arkansas, με τις προκλήσεις της νέα ζωής να τους γονατίζουν. Χάρη όμως στην βρομόστομη αλλά γεμάτη αγάπη γιαγιά της οικογένειας, καταφέρνουν να τις ανταπεξέλθουν.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Lee Isaac Chung (Munyurangabo), με την ιστορία να έχει έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία. Συμπρωταγωνιστούν οι Yeri Han, Yuh-Jung Youn, Noel Cho και Alan S. Kim.

    Το Minari κατέκτησε τόσο το βραβείο κοινού όσο και το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής του Sundance και από το Νοέμβριο βγαίνει στις αίθουσες για να χτυπήσει ακόμη πιο ψηλά.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Minari trailer: Έρχεται το νέο οικογενειακό δράμα με τον Steven Yeun που θριάμβευσε στο Sundance Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top