F Η Ellen Page αναλαμβάνει να προπονήσει μια all-female esports team και να κατατροπώσει τους άνδρες! - FilmBoy Η Ellen Page αναλαμβάνει να προπονήσει μια all-female esports team και να κατατροπώσει τους άνδρες! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Ellen Page αναλαμβάνει να προπονήσει μια all-female esports team και να κατατροπώσει τους άνδρες!


    Το πρώτο της project ανακοίνωσαν τα νεοϊδρυθέντα Buzzfeed Studios, μια νέα εταιρία παραγωγής που έχει στόχο τη παραγωγή κοινωνικά επίκαιρων ταινιών για το Gen-Y και Gen-Z κοινό.

    Ο τίτλος του θα είναι 1UP και χαρακτηρίζεται ως "ένα Pitch Perfect στο κόσμο των e-sports", με κεντρική ηρωίδα μια κοπέλα-gamer με το ψευδώνυμο Vivian Lee που μπουχτισμένη από τους σωβινιστές συμπαίκτες της αποφασίζει να παραιτηθεί από την κολεγιακή της ομάδα, κάτι όμως που βάζει σε κίνδυνο την υποτροφία της.

    Έτσι στήνει τη δική τη all-female ομάδα e-gamers προσλαμβάνοντας ως προπονήτρια μια πρώην παίκτρια που είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο και να βάλει κάτω τους άνδρες!

    Το σενάριο έχει γράψει η πρωτοεμφανιζόμενη Julia Yorks ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον fan-favorite Kyle Newman (Fanboys, Barely Lethal).

    Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η νεαρή Paris Berelc (Hubie Halloween), ενώ στο ρόλο της προπονήτριας θα δούμε την Ellen Page (The Umbrella Academy).

    Το 1UP αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο μήνα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Ellen Page αναλαμβάνει να προπονήσει μια all-female esports team και να κατατροπώσει τους άνδρες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top