F Ο Liam Neeson παγιδεύεται μέσα στο ίδιο του αυτοκίνητο, στο αμερικάνικο remake του Retribution - FilmBoy Ο Liam Neeson παγιδεύεται μέσα στο ίδιο του αυτοκίνητο, στο αμερικάνικο remake του Retribution - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Liam Neeson παγιδεύεται μέσα στο ίδιο του αυτοκίνητο, στο αμερικάνικο remake του Retribution


    Η πρωτότυπη ταινία του Dani de la Torre τα είχε όλα, δύο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές, χαμηλό κόστος και υψηλές δόσεις αγωνίας. Δεν ήταν τυχαίο ότι το El Desconocido (στην Ελλάδα προβλήθηκε ως "Με απόκρυψη") έγινε παγκόσμιο hit.

    Τρία χρόνια αργότερα, το γερμανικό remake του Christian Alvart, τα πήγε imho ακόμα καλύτερα, διορθώνοντας τα λάθη του πρωτότυπου και νομίζω πως κανείς δεν εκπλήσσεται με την είδηση ότι η γαλλική Studiocanal, σε συνεργασία με την βρετανική The Picture Company και η Ombra Productions του Jaume Collet-Serra, έβαλαν μπροστά το αγγλόφωνο remake.

    Το σενάριο έγραψε ο Andrew Baldwin (Bastille Day) με τον πρωτοεμφανιζόμενο Ιρανο-Άγγλο Chris Salmanpour. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ούγγρος Nimród Antal που μας εντυπωσίασε στην αρχή της καριέρας του με το Kontroll, όμως μετά τα Vacancy, Armored και Predators, σχεδόν χάσαμε τα ίχνη του.

    Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πατέρα που βρίσκεται παγιδευμένος μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο μαζί με τα δυο μικρά παιδιά του, δεν θα μπορούσαμε να δούμε άλλον από τον συνήθη ύποπτο Liam Neeson (Cold Pursuit).

    Η ταινία που θα τιτλοφορείται Retribution, όπως ήταν δηλαδή και ο μεταφρασμένος τίτλος του πρωτότυπου φιλμ.

    Ακολουθούν τα trailers της πρωτότυπης ταινίας καθώς και του γερμανικού remake...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Liam Neeson παγιδεύεται μέσα στο ίδιο του αυτοκίνητο, στο αμερικάνικο remake του Retribution Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top