F The Perfect Candidate trailer: Μια γυναίκα βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη νέα ταινία της Σαουδαράβισσας σκηνοθέτιδας του "Απαγορευμένου Ποδηλάτου" - FilmBoy The Perfect Candidate trailer: Μια γυναίκα βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη νέα ταινία της Σαουδαράβισσας σκηνοθέτιδας του "Απαγορευμένου Ποδηλάτου" - FilmBoy
  • Latest News

    The Perfect Candidate trailer: Μια γυναίκα βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη νέα ταινία της Σαουδαράβισσας σκηνοθέτιδας του "Απαγορευμένου Ποδηλάτου"


    Το πολυβραβευμένο Wadjda την έστειλε από τη Σαουδική Αραβία καρφί στο Hollywood. Μετά τα μέτρια Mary Shelley και Nappily Ever After, η Haifaa Al-Mansour επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με μια νέα ταινία για τη δύναμη του γυναικείου πνεύματος... και πείσματος!

    Το 2015, για πρώτη φορά στην ιστορία της Σαουδικής Αραβίας, οι γυναίκες είχαν το δικαίωμα όχι μόνο του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθαι. Η Maryam είναι μια νεαρή φιλόδοξη γιατρός που παρά τις ικανότητές της, οι επαγγελματική της εξέλιξη πέφτει στο τοίχο των διακρίσεων τόσο από τους συναδέλφους της όσο και από τους ασθενείς. Η απαγόρευση να ταξιδέψει στο Ντουμπάι σε αναζήτηση μιας καλύτερης καριέρας και ένα γραφειοκρατικό μπέρδεμα στέκεται αφορμή για την Maryam να πάρει την απόφαση να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της μικρής της πόλης. Με τον μουσικό πατέρα της να λείπει σε περιοδεία, αναλαμβάνουν να τη βοηθήσουν στη προεκλογική της εκστρατεία αντιμετωπίζοντας καθημερινά τον χλευασμό. Κι όμως, τα πρώτα νούμερα δείχνουν πως η Maryam ίσως μπορεί να τα καταφέρει, αλλάζοντας επιτέλους το μομέντουμ της οπισθοδρομικής κοινωνίας της.

    Το The Perfect Candidate έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ της Βενετίας, όμως η προγραμματισμένη έξοδός του στις παγκόσμιες αίθουσες τη περασμένη άνοιξη έπεσε πάνω στο κορωνοϊό με αποτέλεσμα σε κάποιες χώρες να έχει ήδη βγει σε vod και σε άλλες να περιμένει ακόμα τη σειρά της.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Perfect Candidate trailer: Μια γυναίκα βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη νέα ταινία της Σαουδαράβισσας σκηνοθέτιδας του "Απαγορευμένου Ποδηλάτου" Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top