F Spring Blossom trailer: Σόι πάει το βασίλειο με την Suzanne Lindon να κάνει το ντεμπούτο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες! - FilmBoy Spring Blossom trailer: Σόι πάει το βασίλειο με την Suzanne Lindon να κάνει το ντεμπούτο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες! - FilmBoy
  • Latest News

    Spring Blossom trailer: Σόι πάει το βασίλειο με την Suzanne Lindon να κάνει το ντεμπούτο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες!



    Αν είναι να ακολουθήσεις τα βήματα των διάσημων και ταλαντούχων γονιών σου, τουλάχιστον κάντο νωρίς! 
    Κάπως έτσι ακούγεται η ιστορία της Suzanne Lindon, της 20χρονης κόρης των γνωστών ηθοποιών Sandrine Kiberlain και Vincent Lindon, που μόλις στα 15 της έγραψε το σενάριο της πρώτης της ταινίας και λίγα χρόνια αργότερα κατάφερε να την υλοποιήσει τόσο από τη θέση της σκηνοθέτιδας όσο και από της πρωταγωνίστριας!

    Το Spring Blossom ας συστήνει την Suzanne, ένα 16χρονο κορίτσι που βαριέται τη συναναστροφή με τους συνομηλίκους της και παθιάζεται όταν τυχαία γνωρίζει τον Raphaël, έναν αρκετά μεγαλύτερό της θεατρικό ηθοποιό. 
    Παρά τη διαφορά ηλικίας η Suzanne πέφτει στα πατώματα από έρωτα όμως δεν αργεί η ώρα να συνειδητοποιήσει πως δίπλα του χάνει τις χαρές της ηλικίας της.

    Το Spring Blossom βρέθηκε μεταξύ των επίσημων επιλογών του φεστιβάλ των Καννών και του Τορόντο με το τελικό αποτέλεσμα να μη σαρώνει βραβεία αλλά σίγουρα να βάζει την Suzanne Lindon στη λίστα των νέων ταλέντων που αξίζει να παρακολουθούμε.

    Στα μέρη μας η ταινία αναμένεται στις αρχές του νέου έτους. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spring Blossom trailer: Σόι πάει το βασίλειο με την Suzanne Lindon να κάνει το ντεμπούτο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top