F LX 2048 trailer: Ο ήλιος σκοτώνει στο δυστοπικό θρίλερ με τον James D'Arcy - FilmBoy LX 2048 trailer: Ο ήλιος σκοτώνει στο δυστοπικό θρίλερ με τον James D'Arcy - FilmBoy
  • Latest News

    LX 2048 trailer: Ο ήλιος σκοτώνει στο δυστοπικό θρίλερ με τον James D'Arcy




    Το ντεμπούτο του πίσω από τη κάμερα δεν πήγε καθόλου μα καθόλου καλά. Αντιθέτως μπροστά απ' αυτή δεν έχει να αποδείξει τίποτα, με τον James D'Arcy (Cloud Atlas) να πρωταγωνιστεί στο νέο indie sci-fi δραματικό θρίλερ LX 2048.

    Η ταινία μας πάει στο κοντινό μέλλον και συγκεκριμένα στο 2048, με τον ήλιο να έχει γίνει τόσο τοξικός που ουσιαστικά έχει εγκλωβίσει τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό έχει με τη σειρά του εξελίξει άλλες τεχνολογίες, όπως την εικονική πραγματικότητα, μέσω της οποίας πια οι άνθρωποι κάνουν τις περισσότερές τους δραστηριότητες. Σε αυτή την ιδιαίτερη νέα πραγματικότητα, ο Adam Bird, ένας άνδρας που μαθαίνει ότι πεθαίνει, πρέπει να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του.

    Αμερικανο-Λιθουανική (!) συμπαραγωγή, το LX 2048 είναι η νέα ταινία του Guy Moshe (Bunraku) με συμπρωταγωνιστές τους Anna Brewster (The Last Days of American Crime), Gina McKee (Phantom Thread), Gabrielle Cassi και τον Delroy Lindo (Da 5 Bloods).

    Στο τέλος Σεπτεμβρίου, το LX 2048 θα βγει ταυτόχρονα σε digital και περιορισμένη διανομή. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: LX 2048 trailer: Ο ήλιος σκοτώνει στο δυστοπικό θρίλερ με τον James D'Arcy Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top