F The Cuban trailer: Ο Louis Gossett Jr ξυπνάει το πάθος για κουβανέζικη μουσική! - FilmBoy The Cuban trailer: Ο Louis Gossett Jr ξυπνάει το πάθος για κουβανέζικη μουσική! - FilmBoy
  • Latest News

    The Cuban trailer: Ο Louis Gossett Jr ξυπνάει το πάθος για κουβανέζικη μουσική!



    Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από την εποχή που ο Louis Gossett Jr (An Officer and a Gentleman) βρισκόταν στη κορυφή του λεγόμενου black stardom, όμως παρά τα 84 του χρόνια παραμένει ακμαιότατος και ικανός να κρατήσει μια ταινία στους ώμους του, μια ταινία σαν το The Cuban.



    Η Mina είναι μια νεαρή, λίγο αφελής, φοιτήτρια ιατρικής που μόλις βρήκε τη πρώτη της δουλειά σε έναν οίκο ευγηρίας. 
    Εκεί γνωρίζει τον Luis, έναν ηλικιωμένο μουσικό που της ξυπνά την αγάπη για τη μουσική και της αλλάζει τη ζωή για πάντα.

    Καναδέζικη παραγωγή αλλά με διεθνείς συντελεστές, τα ηνία του The Cuban κρατούν οι Sergio Navarretta & Alessandra Piccione (The Colossal Failure of the Modern Relationship) και συμπρωταγωνιστούν οι Ana Golja (The Fanatic), Shohreh Aghdashloo (Star Trek Beyond) και Lauren Holly (Dumb and Dumber).

    Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους του Καναδά στα τέλη του μήνα και λογικά δεν θα αργήσει να βγει και σε digital. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Cuban trailer: Ο Louis Gossett Jr ξυπνάει το πάθος για κουβανέζικη μουσική! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top