F The Beach House trailer: Κάτι απόκοσμο υπάρχει στην ατμόσφαιρα του νέου θρίλερ με την Liana Liberato! - FilmBoy The Beach House trailer: Κάτι απόκοσμο υπάρχει στην ατμόσφαιρα του νέου θρίλερ με την Liana Liberato! - FilmBoy
  • Latest News

    The Beach House trailer: Κάτι απόκοσμο υπάρχει στην ατμόσφαιρα του νέου θρίλερ με την Liana Liberato!


    Πρώην child actress που δεν εξελίχθηκε όπως ίσως περιμέναμε, η Τεξανή Liana Liberato (To The Stars) πρωταγωνιστεί στο απόκοσμο θρίλερ τρόμου The Beach House του πρωτοεμφανιζόμενου Jeffrey A. Brown.



    Θέλοντας να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, η Emily και ο Randall αποφασίζουν να μείνουν για λίγες ημέρες στο απομονωμένο σπίτι του πατέρα του δίπλα στη θάλασσα. 
    Παρότι τα σχέδιά τους αλλάζουν με την εμφάνιση του Mitch και της Jane, ενός φιλικού ζευγαριού των γονιών του, οι τέσσερίς τους περνούν όμορφα. 
    Όμως όλα αλλάζουν όταν περίεργα φυσικά φαινόμενα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, με κάποιου είδους μόλυνση να επηρεάζει όλους. 
    Η Emily πρέπει κάτι να κάνει πριν είναι πολύ αργά για όλους.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Noah Le Gros (The Get Down), Jake Weber (Midway) και Maryann Nagel.



    Το The Beach House Θα γίνει διαθέσιμο ψηφιακά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Beach House trailer: Κάτι απόκοσμο υπάρχει στην ατμόσφαιρα του νέου θρίλερ με την Liana Liberato! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top