F Savage trailer: Η άγνωστη ιστορία των επικίνδυνων συμμοριών της Νέας Ζηλανδίας στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy Savage trailer: Η άγνωστη ιστορία των επικίνδυνων συμμοριών της Νέας Ζηλανδίας στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Savage trailer: Η άγνωστη ιστορία των επικίνδυνων συμμοριών της Νέας Ζηλανδίας στη νέα δραματική ταινία


    Για τους περισσότερους από εμάς, μέχρι πριν κάποια χρόνια η Νέα Ζηλανδία δεν ήταν παρά το εντυπωσιακό σκηνικό των Lord of the Rings, όμως φαίνεται πως αυτή η μικρή νησιωτική χώρα κρύβει πολλές ακόμα εκπλήξεις... και όχι μόνο τον Taika Waititi!




    Το Savage είναι η παρθενική ταινία του Sam Kelly, η οποία εμπνευσμένη από πραγματικές ιστορίας, αναλαμβάνει να μας βάλει στα άδυτα των επικίνδυνων συμμοριών, ακολουθώντας τον Danny, έναν νεαρό άνδρα στις τρεις δεκαετίες της ζωής του, από τη δύσκολη παιδική ηλικία στο ίδρυμα στα 60s, την είσοδό του στο κόσμο των συμμοριών στα 70s, μέχρι τη κορύφωση της βίας και της αγριότητας στα 80s.

    Πρωταγωνιστούν οι Jake Ryan (The Great Gatsby) και John Tui (Hobbs & Shaw) με τη ταινία να βγαίνει στις τοπικές αίθουσες στα τέλη Αυγούστου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Savage trailer: Η άγνωστη ιστορία των επικίνδυνων συμμοριών της Νέας Ζηλανδίας στη νέα δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top