F Let it Snow trailer: Ένας σχιζοφρενής snowmobiler με τσεκούρι (!!) στη νέα ταινία τρόμου της Lionsgate - FilmBoy Let it Snow trailer: Ένας σχιζοφρενής snowmobiler με τσεκούρι (!!) στη νέα ταινία τρόμου της Lionsgate - FilmBoy
  • Latest News

    Let it Snow trailer: Ένας σχιζοφρενής snowmobiler με τσεκούρι (!!) στη νέα ταινία τρόμου της Lionsgate



    Στη δημοσιότητα έδωσε η Lionsgate at Home το trailer της νέας straight-2-digital ταινίας τρόμου Let it Snow που μας έρχεται στις αρχές του φθινοπώρου, προϋπαντίζοντας τον επερχόμενο χειμώνα.



    Η ιστορία μας πάει σε ένα απομονωμένο χιονοδρομικό κέντρο στη Γεωργία όπου πηγαίνει ένα νεαρό ζευγάρι για να κάνει ελεύθερο snowboard. 
    Η ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου τους προειδοποιεί να μην πάνε στην απαγορευμένη πίστα, τόσο λόγο της επικινδυνότητας όσο και λόγω των αστικών μύθων που την ακολουθούν. 
    Ο Max και η Mia όμως δεν την ακούν με αποτέλεσμα να γίνουν θήραμα ενός μασκοφόρου και τσεκουροφόρου snowmobiler και σαν να μην έφτανε αυτό, μια χιονοστιβάδα τους εγκλωβίζει στο βουνό για τα καλά.

    Το Let it Snow είναι Ουκρανο-Γεωργιανή παραγωγή, σε σενάριο και σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Stanislav Kapralov με πρωταγωνιστές τους Ivanna Sakhno (Pacific Rim: Uprising), Alex Hafner (Submergence) και Tinatin Dalakishvili (Hostages).

    Η ταινία θα βγει στις πλατφόρμες στις 22 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Let it Snow trailer: Ένας σχιζοφρενής snowmobiler με τσεκούρι (!!) στη νέα ταινία τρόμου της Lionsgate Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top