F Baby Done trailer: Εγκυμοσύνη και περιπέτειες δεν ταιριάζουν, στη νέα κομεντί του παραγωγού Taika Waititi - FilmBoy Baby Done trailer: Εγκυμοσύνη και περιπέτειες δεν ταιριάζουν, στη νέα κομεντί του παραγωγού Taika Waititi - FilmBoy
  • Latest News

    Baby Done trailer: Εγκυμοσύνη και περιπέτειες δεν ταιριάζουν, στη νέα κομεντί του παραγωγού Taika Waititi



    Ταινίες που σε διαφορετική περίπτωση θα περνούσαν απαρατήρητες, κερδίζουν τα 15 λεπτά διασημότητας χάρη στη παρουσία ενός διάσημου δημιουργού στη λίστα με τους executive producers.



    Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με το Baby Done, με τον Taika Waititi ως παραγωγό (και μόνο) να μας παρουσιάζει μια χαριτωμένη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές την Zoe και τον Tom, ένα μακροχρόνιο ζευγάρι που τους αρέσει να ταξιδεύουν, να μπλέκουν σε περιπέτειες, να διασκεδάζουν. 
    Μέχρι που αναπάντεχα η Ze αντιλαμβάνεται πως είναι έγκυος! 
    Αντίθετα με τον Tim που βγάζει το αίσθημα της πατρότητας και δείχνει ενθουσιασμό, η Zoe δεν είναι καθόλου έτοιμη, πιστεύοντας πως το παιδί θα βάλει τέλος στον μέχρι τώρα τρόπο ζωής τους, με την άρνησή της να οδηγεί τη σχέση τους στα άκρα.

    Δημιουργοί του Baby Done είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι Curtis Vowell & Sophie Henderson, και πρωταγωνιστούν οι Rose Matafeo (The Breaker Upperers) και Matthew Lewis (Terminal).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Baby Done trailer: Εγκυμοσύνη και περιπέτειες δεν ταιριάζουν, στη νέα κομεντί του παραγωγού Taika Waititi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top