F Brave New World trailer: Ζήστε σε μια εικονική ουτοπία στη νέα σειρά της νέας streaming πλατφόρμας Peacock - FilmBoy Brave New World trailer: Ζήστε σε μια εικονική ουτοπία στη νέα σειρά της νέας streaming πλατφόρμας Peacock - FilmBoy
  • Latest News

    Brave New World trailer: Ζήστε σε μια εικονική ουτοπία στη νέα σειρά της νέας streaming πλατφόρμας Peacock


    Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα βγει στο διαδικτυακό αέρα μία ακόμα διαδικτυακή steaming πλατφόρμα που θα διεκδικήσει τη συνδρομή των (Αμερικάνων αρχικά και βλέπουμε) τηλεθεατών, με το Peacock να είναι ιδιοκτησίας του κολοσσού NBCUniversal
    Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαθέσιμη φιλμοθήκη είναι ήδη πλούσια και σε κινηματογραφικές και σε τηλεοπτικές παραγωγές, όμως μια τέτοια πλατφόρμα επιβάλλεται να έχει και original περιεχόμενο, με το Brave New World να είναι το πρώτο δείγμα γραφής.



    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο δυστοπικό μυθιστόρημα του Aldous Huxley, που πριν περίπου μια δεκαετία οι Ridley Scott και Leonardo DiCaprio προσπάθησαν να φέρουν στη μεγάλη οθόνη όμως απέτυχαν. 
    Δημιουργός της σειράς είναι ο David Wiener, έμπειρος τηλε-σεναριογράφος σε σειρές όπως το Fear the Walking Dead και The Killing, που όμως πρώτη φορά παρουσιάζει κάτι δικό του.

    Η ιστορία μας πάει στη (ψευτο)ουτοπική κοινωνία του New London, όπου έχει επιτευχθεί η απόλυτη ειρήνη και σταθερότητα μέσω της απαγόρευσης της ιδιωτικότητας, των χρημάτων, της οικογένειας, της μονογαμίας και της ίδιας της ιστορίας. 
    Ένα νεαρό ζευγάρι πάει για διακοπές στη περιοχή των Savage Lands, εκεί όμως μπλέκονται σε μια βίαιη εξέγερση. 
    Από αυτή τους σώζει ο μυστηριώδης John που επιστρέφει μαζί τους στο Λονδίνο, όμως η παρουσία του εκεί απειλεί την αρμονία ολόκληρης της κοινωνίας.

    Πρωταγωνιστούν οι Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Jessica Brown Findlay (The Beautiful Fantastic), Harry Lloyd (Counterpart), Nina Sosanya (His Dark Materials), Hannah John-Kamen (Killjoys) και η Demi Moore (Margin Call).

    Το Brave New World θα γίνει διαθέσιμο στο Peacock στις 15 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Brave New World trailer: Ζήστε σε μια εικονική ουτοπία στη νέα σειρά της νέας streaming πλατφόρμας Peacock Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top