F Tyrion Lannister & Khal Drogo ξανά μαζί στη νέα βαμπιρο-περιπέτεια Good Bad & Undead! - FilmBoy Tyrion Lannister & Khal Drogo ξανά μαζί στη νέα βαμπιρο-περιπέτεια Good Bad & Undead! - FilmBoy
  • Latest News

    Tyrion Lannister & Khal Drogo ξανά μαζί στη νέα βαμπιρο-περιπέτεια Good Bad & Undead!


    Μπορεί να συνυπήρξαν μονάχα για μία σεζόν και αν δε με γελάει η μνήμη μου να μην είχαν καμία κοινή σκηνή, όμως οι Peter Dinklage και Jason Momoa ήταν αναμφισβήτητα από τους δύο πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Game of Thrones και ήρθε η ώρα να δούμε αυτό το αταίριαστο εμφανισιακά δίδυμο στη νέα περιπέτεια φαντασίας της Legendary Pictures, Good Bad & Undead.



    Σύμφωνα με τη πρωτότυπη ιστορία των Mark Swift & Damian Shannon (Baywatch), ο Dinklage θα υποδυθεί τον Van Helsing, τον τελευταίο από μια μεγάλη οικογένεια κυνηγών βρικολάκων, ενώ ο Momoa υποδύεται έναν βρικόλακα που έχει πάρει όρκο να μη ξανασκοτώσει ποτέ.

    Οι δυο τους αποφασίζουν να συνεργαστούν και πηγαίνοντας από χωριό σε χωριό, εξαπατούν τους ντόπιους με τον έναν να τους τρομοκρατεί και τον άλλον να κάνει τον κυνηγό ώστε να εισπράξουν τα χρήματα της επικήρυξης!

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Max Barbakow (Palm Springs) και παρότι η λέξη "κωμωδία" δεν αναφέρεται στη περιγραφή της ταινίας, τόσο η πλοκή όσο και οι συντελεστές μας κάνουν μάλλον σίγουρους πως το Good Bad & Undead δε πρόκειται να πάρει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tyrion Lannister & Khal Drogo ξανά μαζί στη νέα βαμπιρο-περιπέτεια Good Bad & Undead! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top