F The Short History of the Long Road trailer: Sabrina Carpenter και Danny Trejo σε ένα διαφορετικό road movie! - FilmBoy The Short History of the Long Road trailer: Sabrina Carpenter και Danny Trejo σε ένα διαφορετικό road movie! - FilmBoy
  • Latest News

    The Short History of the Long Road trailer: Sabrina Carpenter και Danny Trejo σε ένα διαφορετικό road movie!


    Μετά από μια επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία που ξεκίνησε από το Tribeca αλλά διακόπηκε απότομα λόγω κορωνοϊού, η δεύτερη ταινία της Ani Simon-Kennedy θα γίνει διαθέσιμη σε περίπου ένα μήνα αρχικά σε λίγες αίθουσες και αμέσως μετά σε vod.



    Η ιστορία μας συστήνει την έφηβη Nola που έχει μάθει να ζει στο δρόμο μαζί με τον πατέρα της διασχίζοντας την αμερικάνικη ενδοχώρα με το αγαπημένο τους ανακαινισμένο βανάκι, κάνοντας δουλειές του ποδαριού. 
    Μια σοκαριστική αποκάλυψη όμως, την αναγκάζει να πάρει το αυτοκίνητο και να κατευθυνθεί μόνη της προς την Αλμπουκέρκη αναζητώντας την άγνωστη μητέρα της. 
    Μια μηχανική βλάβη την κάνει να σταματήσει σε ένα συνεργεία, εκεί όπου αναπτύσσει μια αναπάντεχη φιλία με τον ιδιοκτήτη Miguel και την οικογένειά του.

    Πρωταγωνιστούν οι Sabrina Carpenter (The Hate U Give), Steven Ogg (The Walking Dead) και ο Danny Trejo σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Short History of the Long Road trailer: Sabrina Carpenter και Danny Trejo σε ένα διαφορετικό road movie! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top