F Darkness Falls trailer: Ο Shawn Ashmore αναζητά τους δολοφόνους της γυναίκας του στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Yamakasi - FilmBoy Darkness Falls trailer: Ο Shawn Ashmore αναζητά τους δολοφόνους της γυναίκας του στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Yamakasi - FilmBoy
  • Latest News

    Darkness Falls trailer: Ο Shawn Ashmore αναζητά τους δολοφόνους της γυναίκας του στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Yamakasi



    Είναι κάποιοι σκηνοθέτες που απλά πιστεύεις και ακολουθείς ελπίζοντας πως η επόμενή τους ταινία θα είναι το big break τους. 
    Σχεδόν 20 χρόνια μετά το cult-hit Yamakasi, ο Julien Seri μάλλον πάει από το κακό στο χειρότερο, και ούτε το νέο του φιλμ Darkness Falls (ή Anderson Falls) μοιάζει να είναι αυτό που περιμέναμε.



    Κεντρικός ήρωας είναι ο ντετέκτιβ Jeff Anderson που χωρίς κανένα στοιχείο, είναι σίγουρος πως η αυτοκτονία της γυναίκας του ήταν στη πραγματικότητα δολοφονία. 
    Παρά τη δυσπιστία των γύρω του, οι έρευνές του έχουν αποτέλεσμα αποκαλύπτοντας ένα δίδυμο πατέρα-γιου serial killers.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Giles Daoust (Painkillers) και πρωταγωνιστούν οι Shawn Ashmore (X-Men: Days of Future Past), Gary Cole (The Art of Racing in the Rain), Richard Harmon (The Age of Adaline) και Daniella Alonso (The Hills Have Eyes II).

    Η ταινία φάνηκε πως έχει υψηλές βλέψεις ξεκινώντας τη πορεία της από το φεστιβάλ της Γλασκόβης αλλά μετά τις πολύ κακές κριτικές, ξέμεινε στο συρτάρι της Vertical η οποία θα το βγάλει προσεχώς πιθανότατα απευθείας στο internet. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Darkness Falls trailer: Ο Shawn Ashmore αναζητά τους δολοφόνους της γυναίκας του στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Yamakasi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top