F Painkillers trailer: Το αίμα είναι το καλύτερη αναλγητικό στο νέο θρίλερ με τη Mischa Barton - FilmBoy Painkillers trailer: Το αίμα είναι το καλύτερη αναλγητικό στο νέο θρίλερ με τη Mischa Barton - FilmBoy
  • Latest News

    Painkillers trailer: Το αίμα είναι το καλύτερη αναλγητικό στο νέο θρίλερ με τη Mischa Barton


    Μετά από μία αρκετά μακρά περίοδο παραγωγής, το δραματικό θρίλερ Painkillers βρήκε το δρόμο του προς τις αίθουσες με το επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα να είναι αρκούντως ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο του Giles Daoust, παραγωγό του Starry Eyes (με 2 βραβεία στο 2ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ), ένας άνδρας έχει ένα τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώνεται ο μικρός γιος του. 

    Παρότι ο ίδιος επιβιώνει, ο σωματικός πόνος είναι αφόρητος, με τους γιατρούς να μη μπορούν να εντοπίσουν την αιτία. 
    Μέχρι που κατά τύχη ανακαλύπτει πως το αίμα, το ανθρώπινο αίμα λειτουργεί ως το καλύτερο αναλγητικό, με έναν μυστηριώδη άνδρα να ισχυρίζεται πως μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει πίσω τη ζωή του.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε η Αμερικανό-Ταιβανέζα Roxy Shih (The Tribe) και πρωταγωνιστούν οι Adam Huss (Power-tv), Madeline Zima (My Own Love Song), Grant Bowler (Killer Elite) και η Mischa Barton.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Painkillers trailer: Το αίμα είναι το καλύτερη αναλγητικό στο νέο θρίλερ με τη Mischa Barton Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top