F Think Like A Dog trailer: Η Megan Fox ζει ...κι έχει ένα γιο που μιλάει στο σκύλο του! - FilmBoy Think Like A Dog trailer: Η Megan Fox ζει ...κι έχει ένα γιο που μιλάει στο σκύλο του! - FilmBoy
  • Latest News

    Think Like A Dog trailer: Η Megan Fox ζει ...κι έχει ένα γιο που μιλάει στο σκύλο του!


    Πριν μια περίπου δεκαετία ήταν οι next hot stars του Hollywood, συμπρωταγωνιστούσαν στα Transformers και είχαν όλο το μέλλον μπροστά τους για να απασχολούν τα tabloids. 
    Σήμερα, οι Josh Duhamel και Megan Fox ενώνουν και πάλι τα ταλέντα τους (μη γελάτε!) σε μια οικογενειακή ταινία ως γονείς ενός αγοριού που μιλάει με τον σκύλο του...booyah!



    Ο 12χρονος Oliver είναι μια τεχνολογική διάνοια που προσπαθεί να κατασκευάσει μια συσκευή με την οποία θα μπορεί να ακούει τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. 
    Στη πρώτη της δοκιμή, χρησιμοποιεί ως "πειραματόζωο" τον σκύλο του και όταν όλα πάνε στραβά καταλήγει όχι απλά να τον ακούει αλλά και να του μιλάει!

    Το Think Like a Dog είναι η νέα ταινία του Gil Junger (θλιβερό αν σκεφτείς πως κάποτε μας είχε δώσει το 10 Things I Hate About You) και πρωταγωνιστούν οι Gabriel Bateman (Child's Play), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Janet Montgomery (The Space Between Us), Minghao Hou (κινέζικη εταιρία παραγωγής γαρ) και οι προαναφερόμενοι Duhamel και Fox, ενώ τη φωνή του στο σκύλο δανείζει ο Todd Stashwick (Phineas and Ferb).

    Όχι ότι αν η κατάσταση ήταν διαφορετική θα είχε μεγάλες ελπίδες για κινηματογραφική διανομή, όμως τώρα ήταν ακόμα πιο εύκολο για την Lionsgate να ξεφορτωθεί το Think Like A Dog απευθείας σε digital στις 9 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Think Like A Dog trailer: Η Megan Fox ζει ...κι έχει ένα γιο που μιλάει στο σκύλο του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top