F Monsoon trailer: O Henry Golding επιστρέφει στην άγνωστη πατρίδα του, στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy Monsoon trailer: O Henry Golding επιστρέφει στην άγνωστη πατρίδα του, στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Monsoon trailer: O Henry Golding επιστρέφει στην άγνωστη πατρίδα του, στη νέα δραματική ταινία



    Λίγο πριν ταξιδέψει στο Καναδά για να φορέσει τη στολή του Snake Eyes στον πρώτο του μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Henry Golding έκανε ένα άλλο ταξίδι, πιο μακρινό και αρκετά πιο προσωπικό.

    Στη νέα του ταινία Monsoon υποδύεται τον Kit, έναν Βιετναμέζο που έφυγε από τη χώρα λόγω του πολέμου με τους γονείς του όταν ήταν μόλις 6 ετών. 
    Τριάντα χρόνια μετά, επιστρέφει στη Χο Τσι Μιν και βρίσκει μια πόλη που δεν αναγνωρίζει, ξεκινώντας μια πορεία αναζήτησης του εαυτού του αλλά και της ευτυχίας.

    Το Monsoon είναι η δεύτερη ταινία του Καμποτζιανού Hong Khaou (Lifting) με το στόρυ να έχει κάποιες ομοιότητες με τη ζωή του Golding, ο οποίος έφυγε με τους γονείς του από τη Μαλαισία όταν ήταν 8 ετών και δεν επέστρεψε παρά όταν έγινε 21, όπου και ξεκίνησε τη καριέρα του ως τηλεπαρουσιαστής.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Karlovy Vary, ενώ αμέσως μετά πέρασε και από τις Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας. 
    Η βρετανική Peccadillo Pictures έχει προγραμματίσει τη πρεμιέρα της για τη 1η Μαΐου, όμως με τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, οι πιθανότητες αναβολής είναι προφανώς μεγάλες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Monsoon trailer: O Henry Golding επιστρέφει στην άγνωστη πατρίδα του, στη νέα δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top