F We Summon the Darkness trailer: Η Alexandra Daddario και οι φίλες της σας καλούν σε ένα heavy metal όργιο αίματος! - FilmBoy We Summon the Darkness trailer: Η Alexandra Daddario και οι φίλες της σας καλούν σε ένα heavy metal όργιο αίματος! - FilmBoy
  • Latest News

    We Summon the Darkness trailer: Η Alexandra Daddario και οι φίλες της σας καλούν σε ένα heavy metal όργιο αίματος!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Saban Films το trailer της κωμωδίας τρόμου We Summon the Darkness.

    Πρωταγωνίστριες είναι heavy metal τρία κορίτσια, η Alexa και οι φίλες της που στο δρόμο προς μια συναυλία ενός death συγκροτήματος μαθαίνουν πως στη περιοχή δρα ένας σατανικός δολοφόνος. 
    Μετά το σόου, τα κορίτσια καλού τρία αγόρια που γνωρίζουν στο σπίτι τους για να συνεχίσουν το... πάρτι, όμως ξαφνικά η διασκέδαση παίρνει μια αιματοβαμμένη τροπή.



    Πρωταγωνιστούν οι Alexandra Daddario (που στα 35 της ακόμα υποδύεται την παιδούλα...enough!), Maddie Hasson (Impulse), Amy Forsyth (A Christmas Horror Story), Keean Johnson (Alita: Battle Angel) και ο Johnny Knoxville (Polar).

    Το σενάριο είναι του Alan Trezza (Burying the Ex) και η σκηνοθεσία του Marc Meyers (Human Capital).

    Η ταινία από το φθινόπωρο ξεκίνησε τη φεστιβαλική της πορεία και τον Απρίλιο θα κάνει την εμφάνισή της στις vod πλατφόρμες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: We Summon the Darkness trailer: Η Alexandra Daddario και οι φίλες της σας καλούν σε ένα heavy metal όργιο αίματος! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top