F #FreeRayshawn trailer: O Stephan James σε κατάσταση πολιορκίας στο ίδιο του το σπίτι, στη περιπετειώδη σειρά του Quibi - FilmBoy #FreeRayshawn trailer: O Stephan James σε κατάσταση πολιορκίας στο ίδιο του το σπίτι, στη περιπετειώδη σειρά του Quibi - FilmBoy
  • Latest News

    #FreeRayshawn trailer: O Stephan James σε κατάσταση πολιορκίας στο ίδιο του το σπίτι, στη περιπετειώδη σειρά του Quibi


    Η ημερομηνία που το Quibi θα βγει στον αέρα (αρχικά της Αμερικής) απέχει μονάχα δύο εβδομάδες, με τον Jeffrey Katzenberg να δίνει σιγά σιγά στη δημοσιότητα τα πρώτα ολοκληρωμένα trailers των παραγωγών που θα βρίσκονται στη πλατφόρμα. 
    Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο #FreeRayshawn.

    Ο Rayshawn είναι ένας νεαρός βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ που παγιδεύεται από την αστυνομία της Νέας Ορλεάνης, και κυνηγημένος βρίσκει καταφύγιο στο διαμέρισμά του, μαζί με την γυναίκα και το παιδί του. 
    Ταμπουρωμένος, περικυκλωμένος και απελπισμένος, ο Rayshawn έχει ως μοναδικό σύμμαχο έναν διαπραγματευτή της αστυνομίας που μοιάζει να θέλει να τον βοηθήσει, ενώ παράλληλα η κοινότητα ασκεί τη δική της πίεση μέσω των κοινωνικών δικτύων.



    Δημιουργός της σειράς είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Marc Maurino με τους Stephan James (Homecoming) και Laurence Fishburne (Black-ish) να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Το #FreeRayshawn αναμένεται να ανέβει στη πλατφόρμα μέσα στον Απρίλιο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: #FreeRayshawn trailer: O Stephan James σε κατάσταση πολιορκίας στο ίδιο του το σπίτι, στη περιπετειώδη σειρά του Quibi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top