F The Artist's Wife trailer: Η Lena Olin στέκεται κερί αναμμένο στο πλευρό του Bruce Dern, όμως μέχρι πότε; - FilmBoy The Artist's Wife trailer: Η Lena Olin στέκεται κερί αναμμένο στο πλευρό του Bruce Dern, όμως μέχρι πότε; - FilmBoy
  • Latest News

    The Artist's Wife trailer: Η Lena Olin στέκεται κερί αναμμένο στο πλευρό του Bruce Dern, όμως μέχρι πότε;


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Strand Releasing το trailer της νέας δραματικής ταινίας The Artist's Wife.

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Claire, μια γυναίκα που ζει μια ήρεμη και εύπορη οικιακή ζωή στο πλάι του διάσημου ζωγράφου Richard Smythson. 
    Παρότι και η ίδια κάποτε ανερχόμενη ζωγράφος, παράτησε τη τέχνη της για να ζει στη σκιά του συζύγου της. 
    Οι ιδιοτροπίες του όμως γίνονται όλο και δυσκολότερες, και ενώ ετοιμάζει τη τελευταία του έκθεση, τα πρώτα σημάδια της άνοιας κάνουν την εμφάνισή τους. 



    Η μνήμη του αλλά και η συμπεριφορά του όλο και χειροτερεύουν και η Claire θα πρέπει να γίνει η ασπίδα του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τον επανασυνδέσει με την αποξενωμένη κόρη του από προηγούμενο γάμο. 
    Η ζωή της αλλάζει άρδην και θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να συνεχίσει να στέκεται στο πλάι του ή ήρθε η ώρα να βγει στο προσκήνιο.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Tom Dolby (Last Weekend) και πρωταγωνιστούν οι Lena Olin (Night Train to Lisbon) και Bruce Dern (Freaks).

    Μετά τη πρεμιέρα του στο Hamptons International Film Festival, το The Artist's Wife ετοιμάζεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Artist's Wife trailer: Η Lena Olin στέκεται κερί αναμμένο στο πλευρό του Bruce Dern, όμως μέχρι πότε; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top