F Undine trailer: Ο Christian Petzold εμπνέεται από τις γοργόνες στο νέο ρομαντικό δράμα - FilmBoy Undine trailer: Ο Christian Petzold εμπνέεται από τις γοργόνες στο νέο ρομαντικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Undine trailer: Ο Christian Petzold εμπνέεται από τις γοργόνες στο νέο ρομαντικό δράμα


    Παρά τις διθυραμβικές φεστιβαλικές προ διετίας κριτικές, το Transit του Christian Petzold... πέρασε και δεν ακούμπησε από τις αίθουσες, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τη πολύ μεγάλη καθυστέρηση στη διανομή. 
    Τόσο μεγάλη που μόλις λίγους μήνες αργότερα, ο Γερμανός δημιουργός έχει έτοιμη και παρουσιάζει τη νέα του ταινία Undine.

    Η Undine είναι μια ιστορικός που εργάζεται στο Βερολίνο. 
    Όταν ο φίλος της την παρατάει, ο μύθος γύρω από το όνομά της γίνεται πραγματικότητα, με τη νεαρή γυναίκα να πρέπει να σκοτώσει τον άνδρα που τη πρόδωσε για να επιστρέψει στο νερό.



    Undine είναι η αντίστοιχη γοργόνα της γερμανικής μυθολογίας, με τη ταινία του Petzold εμπνέεται από αυτό το πλάσμα για να μας διηγηθεί ένα λυρικό ερωτικό δράμα.
    Πρωταγωνιστεί το ίδιο ακριβώς ζευγάρι που είδαμε και στο Transit, οι Paula Beer και Franz Rogowski.

    Το Undine έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου όπου πήρε πολύ μέτριες κριτικές. Όσο για την έξοδό του στις αίθουσες, αυτή ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο αλλά προφανώς αυτά τα σχέδια πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, με την ελπίδα να ανοίξει τον Ιούνιο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Undine trailer: Ο Christian Petzold εμπνέεται από τις γοργόνες στο νέο ρομαντικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top