F Siberia trailer: Όνειρα, φαντασία και απομόνωση στη νέα ταινία του Abel Ferrara με τον Willem Dafoe - FilmBoy Siberia trailer: Όνειρα, φαντασία και απομόνωση στη νέα ταινία του Abel Ferrara με τον Willem Dafoe - FilmBoy
  • Latest News

    Siberia trailer: Όνειρα, φαντασία και απομόνωση στη νέα ταινία του Abel Ferrara με τον Willem Dafoe


    Με αφορμή την έξοδό του στις γερμανικές αίθουσες, μόλις πριν λίγα 24ωρα είδαμε το trailer του Tommaso, της ταινίας που σηματοδοτούσε την 5η φορά που Abel Ferrara και Willem Dafoe συνεργαζόταν στη μεγάλη οθόνη. 
    Τι λέτε, πάμε να ρίξουμε μια ματιά και στην 6η;

    Το Siberia θα κάνει (ή έκανε, αναλόγως πότε διαβάζετε το άρθρο) παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου στις 24 Φεβρουαρίου και μας διηγείται την ιστορία του Clint, ενός πονεμένου άνδρα που βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα στο βουνό, με την ελπίδα να βρει γαλήνη. 
    Ακόμα κι εκεί όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του. 
    Ένα μοιραίο βράδυ, για να αντιμετωπίσει τον εαυτό του, ξεκινάει ένα ταξίδι με έλκηθρο προς τον κόσμο που ήξερε κάποτε, ένα ταξίδι μέσα από όνειρα, μνήμες και φαντασία, με την ελπίδα να βρει τη πραγματική του φύση.



    Ο Ferrara ανέκαθεν είχε τη φήμη του προκλητικού και ολίγον επιτηδευμένου, όμως εδώ μοιάζει να ξεφεύγει τελείως ακόμα και από τα δικά του όρια, με το trailer να είναι τόσο... weird που δεν είμαι σίγουρος αν προκαλεί θετικά ή αρνητικά.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Dounia Sichov (Pasolini) και Simon McBurney (The Mercy).

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Siberia trailer: Όνειρα, φαντασία και απομόνωση στη νέα ταινία του Abel Ferrara με τον Willem Dafoe Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top