F Rocks trailer: Η εφηβική αλληλεγγύη στο επίκεντρο της νέας βρετανικής coming-of-age ταινίας της Sarah Gavron - FilmBoy Rocks trailer: Η εφηβική αλληλεγγύη στο επίκεντρο της νέας βρετανικής coming-of-age ταινίας της Sarah Gavron - FilmBoy
  • Latest News

    Rocks trailer: Η εφηβική αλληλεγγύη στο επίκεντρο της νέας βρετανικής coming-of-age ταινίας της Sarah Gavron



    Το trailer ενός από τα πιθανά βρετανικά indie hits της χρονιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Altitude Films με το Rocks να μοιάζει πως μπορεί να φτάσει ψηλά.

    Σύμφωνα με την ιστορία της θεατρικής συγγραφέως Theresa Ikoko που εδώ κάνει το ντεμπούτο της σε κινηματογραφική ταινία, η Shola ή Rocks όπως την φωνάζουν οι φίλες της, είναι μια έφηβη μαύρη Βρετανίδα που εδώ και λίγο καιρό ζει μόνη της με τον μικρό αδερφό της αφότου τους εγκατέλειψε η μητέρα τους. 
    Κάνει τα πάντα για να μπορέσει να συντηρηθεί αλλά κυρίως να μη τους ανακαλύψουν οι κοινωνικοί λειτουργοί και τους χωρίσουν. 
    Μοναδική της βοήθεια οι καλές της φίλες που της ανοίγουν το σπίτι τους και της κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη.



    Το Rocks είναι η νέα ταινία της Sarah Gavron (Suffragette) με τις πρώτες κριτικές από τα φεστιβάλ να είναι εξαιρετικές και από τον Ιούνιο να βγαίνει στις αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rocks trailer: Η εφηβική αλληλεγγύη στο επίκεντρο της νέας βρετανικής coming-of-age ταινίας της Sarah Gavron Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top