F Minions: The Rise of Gru trailer: Εγώ ο... Απαισιοτατούλης! - FilmBoy Minions: The Rise of Gru trailer: Εγώ ο... Απαισιοτατούλης! - FilmBoy
  • Latest News

    Minions: The Rise of Gru trailer: Εγώ ο... Απαισιοτατούλης!



    Η πρώτη ταινία προσπάθησε να αξιοποιήσει (εκμεταλλευτεί) τα αξιαγάπητα Minions που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Despicable Me όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο με τη ταινία να απογοητεύει ακόμα και τους μικρούς τους φίλους. 
    Βέβαια η Illumination δεν τα έβαψε και τόσο μαύρα μιας και με κόστος που δεν ξεπερνούσε τα 75 εκατομμύρια δολάρια έβαλε στα ταμεία της σχεδόν 1,16 δις! 
    Μετά απ' αυτό το νούμερο, δε χρειάζεται να ρωτάμε γιατί έβαλαν άμεσα μπρος το sequel...

    Ακούγοντας τα σχόλια πως τα minions δεν μπορούν να κρατήσουν μόνα τους το βάρος μιας ταινίας και πρέπει να είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους, minions κάποιου villain, η νέα ταινία παρότι τυπικά είναι sequel του πρώτου Minions μοιάζει πάρα πολύ και με prequel των Despicable Me επαναφέροντας τον Gru σε πρώτο πλάνο, διηγώντας μας ουσιαστικά το origin story του.

    Οι συντελεστές παραμένουν οι ίδιοι, με τον Brian Lynch να γράφει το σενάριο και τον Kyle Balda να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.



    Εξαιρετικά ενδιαφέρον το voice cast (το οποίο πιθανότατα όμως δεν πρόκειται να ακούσουμε στις ελληνικές αίθουσες) με τους Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, RZA, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo και τη μοναδική Julie Andrews να δανείζουν τις φωνές τους στους νέους χαρακτήρες, δίπλα φυσικά στους Steve Carell και Pierre Coffin.

    Το Minions: The Rise of Gru μοιάζει να έχει πάρει το μάθημά του και παρότι η δημοφιλία των Minions δεν είναι η ίδια με εκείνη προ δεκαετίας, το trailer είναι αρκετά καλό να σύρει πιτσιρίκια αλλά και συνοδούς με ενθουσιασμό στις αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι (πιθανότατα αρχές φθινοπώρου στην Ελλάδα).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Minions: The Rise of Gru trailer: Εγώ ο... Απαισιοτατούλης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top