F Mafia Inc trailer: Στα άδυτα του υποκόσμου του Μόντρεαλ! - FilmBoy Mafia Inc trailer: Στα άδυτα του υποκόσμου του Μόντρεαλ! - FilmBoy
  • Latest News

    Mafia Inc trailer: Στα άδυτα του υποκόσμου του Μόντρεαλ!


    Δεν ξέρω αν φταίει η επιτυχία του The Irishman, όμως το τελευταίο διάστημα το είδος των gangster/mafia παραγωγών φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά σε μικρή και μεγάλη οθόνη, με το Mafia Inc να μας έρχεται από το Καναδά και παρά την έλλειψη ηχηρών συντελεστών, μοιάζει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των André Cédilot & André Noël και μας συστήνει την οικογένεια Gamache, που εδώ και τρεις γενιές ντύνουν τους μαφιόζους Paternò. 
    Ο νεαρός Vince Gamache εξυπηρετεί τα θέλω του Giaco Paternò, μεγάλου γιου της φαμίλιας. 
    Απερίσκεπτος και βιαστικός, ο Vince προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Νονό στήνοντας μία μεγάλη επιχείρηση. 
    Παρότι αυτή ολοκληρώνεται ομαλά και ο νεαρός "προβιβάζεται", ο Giaco δεν αργεί να ανακαλύψει τις φρικαλεότητες του Vince για να τα καταφέρει, με τις δύο οικογένειες να μπαίνουν σε πόλεμο.



    Το σενάριο έχει διασκευάσει ο Sylvain Guy (Louis Cyr) και το σκηνοθέτησε ο Daniel Grou, γνωστός κυρίως ως τηλεοπτικός σκηνοθέτης σειρών σαν τα 19-2, Cardinal και Vikings, που όμως ανά κάποια χρόνια μας δίνει και κάποιες κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία.

    Το cast απαρτίζεται κυρίως από Καναδούς τηλεοπτικούς ηθοποιούς, με τους Marc-André Grondin (C.R.A.Z.Y.) και Sergio Castellitto (Twice Born) να ξεχωρίζουν.

    Το Mafia Inc μόλις έκανε πρεμιέρα στο Καναδά κερδίζοντας θετικότατες κριτικές και αναμένεται προσεχώς να εξαπλωθεί. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mafia Inc trailer: Στα άδυτα του υποκόσμου του Μόντρεαλ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top