F Gangs of London trailer: Ο θρόνος του υποκόσμου του Λονδίνου χηρεύει στη νέα σειρά από το δημιουργό των The Raid - FilmBoy Gangs of London trailer: Ο θρόνος του υποκόσμου του Λονδίνου χηρεύει στη νέα σειρά από το δημιουργό των The Raid - FilmBoy
  • Latest News

    Gangs of London trailer: Ο θρόνος του υποκόσμου του Λονδίνου χηρεύει στη νέα σειρά από το δημιουργό των The Raid



    Παρότι Ουαλός, ο Gareth Evans ξεκίνησε (ουσιαστικά) τη καριέρα του στην άλλη άκρη του πλανήτη, στη μακρινή Ινδονησία με το Merantau και λίγο αργότερα έγινε παγκοσμίως διάσημος με τα The Raid
    Μετά το Berandal έδειξε πως δεν θέλει να στερεοτυπηθεί στο είδος αλλά ούτε όμως να απαρνηθεί το αγαπημένο του pencak silat, όμως στο Netflixιακό Apostle δεν κατάφερε να βρει τη κατάλληλη ισορροπία. 
    Δυο χρόνια μετά επιστρέφει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας το Gangs of London.

    Η ιστορία μας πάει στο σημερινό πολυπολιτισμικό Λονδίνο (duh!), στον υπόκοσμο του οποίου κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες ο Finn Wallace. 
    Όταν αυτός δολοφονείται, το κενό που αφήνει σπεύδουν να προσπαθήσουν να καλύψουν οι ανταγωνιστές του, με τον Sean Wallace να αναλαμβάνει την ευθύνη να βρει τον υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του αλλά και να μην επιτρέψει να κανένα να πάρει το "στέμμα" από την οικογένεια.



    Πρωταγωνιστούν οι Joe Cole (Peaky Blinders), Lucian Msamati (His Dark Materials), Sope Dirsu (Humans) και Michelle Fairley (Game of Thrones), ενώ στο ρόλο του Finn θα δούμε, προφανώς μόνο για λίγο, τον βετεράνο Colm Meaney (Hell on Wheels).

    Τα 5 από τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν έχει σκηνοθετήσει ο ιδιος ο Evans, με την αγαπημένη του πολεμική τέχνη να κάνει και εδώ τη παρουσία της, ενώ τα υπόλοιπα ανέλαβαν οι Xavier Gens (Cold Skin) και Corin Hardy (The Nun).

    Το Gangs of London είναι μια συμπαραγωγή του βρετανικού Sky με το αμερικάνικο Cinemax, με τη σειρά να βγαίνει στον αέρα μέσα στο 2020, χωρίς να έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gangs of London trailer: Ο θρόνος του υποκόσμου του Λονδίνου χηρεύει στη νέα σειρά από το δημιουργό των The Raid Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top