F Dream Horse trailer: H Toni Collette εκτρέφει άλογα στη νέα feelgood Ουαλική κομεντί! - FilmBoy Dream Horse trailer: H Toni Collette εκτρέφει άλογα στη νέα feelgood Ουαλική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Dream Horse trailer: H Toni Collette εκτρέφει άλογα στη νέα feelgood Ουαλική κομεντί!



    Το 2000, η Jan Vokes εργάζεται ως ταμίας και καθαρίστρια σε ένα σούπερ-μάρκετ μιας μικρής φτωχής Ουαλικής πόλης. 
    Όνειρό της ήταν πάντα τα άλογα και σε μια ηλικία που η ζωή της βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αποφασίζει να τολμήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. 

    Με τη βοήθεια των συντοπιτών της, καταφέρνουν και βρίσκουν τις 300 λίρες για να αγοράσουν ένα πουλάρι, με σκοπό να το μεγαλώσουν και να το εκπαιδεύσουν να γίνει άλογο αγώνων. 
    Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, κανείς εκτός της Jan που λίγα χρόνια αργότερα βλέπει το Dream Alliance, όπως ονόμασαν το άλογο, να φτάνει στη κορυφή του αθλήματος.



    Αυτή την αληθινή ιστορία, θα δούμε στη νέα ταινία του Euros Lyn (Y Llyfrgell), Dream Horse που μετά τη προ μηνός επιτυχημένη πρεμιέρα της στο Sundance, ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες από τον Απρίλιο.

    Πρωταγωνιστούν οι Toni Collette (Knives Out) και Damian Lewis (Once Upon a Time ...in Hollywood).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dream Horse trailer: H Toni Collette εκτρέφει άλογα στη νέα feelgood Ουαλική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top