F Blithe Spirit trailer: Ο Dan Stevens καλεί -κατά λάθος- το πνεύμα της νεκρής συζύγου του στη κιν/κή διασκευή του "Πονηρού Πνεύματος" - FilmBoy Blithe Spirit trailer: Ο Dan Stevens καλεί -κατά λάθος- το πνεύμα της νεκρής συζύγου του στη κιν/κή διασκευή του "Πονηρού Πνεύματος" - FilmBoy
  • Latest News

    Blithe Spirit trailer: Ο Dan Stevens καλεί -κατά λάθος- το πνεύμα της νεκρής συζύγου του στη κιν/κή διασκευή του "Πονηρού Πνεύματος"



    Στη δημοσιότητα έδωσε το StudioCanal το trailer της νέας κινηματογραφικής διασκευής του κλασσικού κωμικού θεατρικού έργου Blithe Spirit του Noël Coward, γνωστό στα μέρη μας ως "Το Πονηρό Πνεύμα".

    Ο Charles Condomine είναι ένας συγγραφέας της καλής κοινωνίας που του ανατίθεται να διασκευάσει το βιβλίο του σε σενάριο για ταινία αλλά πραγματικά αδυνατεί. 
    Για να τον βοηθήσει, καλεί την Madame Arcati, ένα εκκεντρικό μέντιουμ όμως κατά την σεάνς, κατά λάθος καλούν το πνεύμα της ενοχλητικής και ευέξαπτης πρώτης συζύγου του! 
    Το χειρότερο, ότι κανείς δεν έχει ιδέα πως να τη στείλει πίσω από 'κει που 'ρθε!



    Το έργο του Coward έχει διασκευαστεί αρκετές φορές, όμως οι περισσότερες ήταν απευθείας για τη τηλεόραση, με τη τελευταία πραγματικά κινηματογραφική διασκευή να είναι το 1945 από τον David Lean!

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Nick Moorcroft, Meg Leonard & Piers Ashworth (Fisherman's Friends) και το σκηνοθετεί ο Edward Hall (Downton Abbey, The Durrells) που εδώ κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

    Πρωταγωνιστούν οι Dan Stevens (The Call of the Wild), Leslie Mann (Motherless Brooklyn), Isla Fisher (The Beach Bum) και η Judi Dench (Cats).

    Το Blithe Spirit θα κάνει πρεμιέρα τη Πρωτομαγιά στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Βρετανία. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blithe Spirit trailer: Ο Dan Stevens καλεί -κατά λάθος- το πνεύμα της νεκρής συζύγου του στη κιν/κή διασκευή του "Πονηρού Πνεύματος" Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top