F Downton Abbey season 4 trailer: Μια σειρά για επιστημονική μελέτη - FilmBoy Downton Abbey season 4 trailer: Μια σειρά για επιστημονική μελέτη - FilmBoy
  • Latest News

    Downton Abbey season 4 trailer: Μια σειρά για επιστημονική μελέτη


    Σπάνια μια σειρά σκιαγραφεί μία εποχή με ακρίβεια που να ενδείκνυται για επιστημονική μελέτη. 

    Μεταξύ μας, δεν μου έρχεται άλλη στο μυαλό εκτός απο την βρετανική σειρά Downton Abbey

    Στο πανεπιστήμιο μας την είχαν προτείνει για μελέτη της κοινωνικής κατάστασης και τον τρόπο διαστρωμάτωσης και κοινωνικοποίησης, στην Βρετανία του 1900.

    Ο Πύργος του Downton είναι μια μικρογραφία ολόκληρης της κοινωνίας της Βρετανίας με τον διαχωρισμό ανάμεσα σε εργατική, αστική, και αριστοκρατική τάξη, τόσο αυστηρά δομημένη που παρομοιάζεται με το σύστημα των καστών της Ινδίας.

    Ο Πύργος είναι ιδανικός για να βάλεις άτομα απο όλες αυτές τις τάξεις, να διαδράσουν και εσύ να μελετήσεις τις δυναμικές που δημιουργούνται ανάμεσα στους φτωχούς εργάτες/υπηρέτες, τους νεόπλουτους εμπόρους κτλ. και αφυψηλού αριστοκράτες.

    Για τρεις season η ποιοτική αυτή σειρά, το έκανε αρκετά επιτυχημένα, οπότε επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου και γι'αυτό κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

    ps: μιλάμε για την σειρά που έβλεπε φανατικά o Happy Hogan (ο σεκιουριτάς του Iron Man ρε) δεν μιλάμε για ο,τι κι ο,τι...


    Τάσος Σαμπάρ.



    Downton Abbey (season 4) trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Downton Abbey season 4 trailer: Μια σειρά για επιστημονική μελέτη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top