F Beforeigners trailer: Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν, στη νέα αστυνομική σειρά φαντασίας του HBO - FilmBoy Beforeigners trailer: Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν, στη νέα αστυνομική σειρά φαντασίας του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Beforeigners trailer: Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν, στη νέα αστυνομική σειρά φαντασίας του HBO



    Έξι μήνες μετά τη προβολή της στη τοπική τηλεόραση, η πολυσυζητημένη Νορβηγική σειρά Beforeigners φτάνει και στο HBO.

    H δημιουργία των Eilif Skodvin & Anne Bjørnstad (Lilyhammer) μας πηγαίνει στο σημερινό Όσλο, όπου ξαφνικά οι κάτοικοι γίνονται μάρτυρες περίεργων λάμψεων μέσα στη θάλασσα. 
    Δεν αργούν να μάθουν πως αυτές οι λάμψεις εμφανίζονται παγκοσμίως και από αυτές ξεπροβάλλουν άνθρωποι από το παρελθόν, από το προηγούμενο αιώνα μέχρι και την λίθινη εποχή! 



    Πέντε χρόνια αργότερα, οι "beforeigners" όπως τους έχουν ονομάσει δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο μοντέρνο κόσμο. 
    Μια γυναίκα με αρχαία τατουάζ ξεβράζεται στη παραλία και ο ντετέκτιβ Lars Haaland αναλαμβάνει την υπόθεση, έχοντας στη πλευρό του την Alfhildr Enginnsdottir, μία πολεμίστρια (shield-maiden) από τον 11ο αιώνα, την πρώτη beforeigner που αποφοίτησε της ακαδημίας.

    Το Beforeigners είναι η πρώτη νορβηγική παραγωγή της HBO Europe και μετά τη καλοκαιρινή, εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη προβολή του εντός των συνόρων, είναι έτοιμη να κερδίσει και το αμερικάνικο κοινό.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beforeigners trailer: Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν, στη νέα αστυνομική σειρά φαντασίας του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top