F The Lovebirds trailer: Kumail Nanjiani & Issa Rae σε κωμική περιπέτεια από το σκηνοθέτη του The Big Sick - FilmBoy The Lovebirds trailer: Kumail Nanjiani & Issa Rae σε κωμική περιπέτεια από το σκηνοθέτη του The Big Sick - FilmBoy
  • Latest News

    The Lovebirds trailer: Kumail Nanjiani & Issa Rae σε κωμική περιπέτεια από το σκηνοθέτη του The Big Sick



    Η μεγάλη επιτυχία (τουλάχιστον στην Αμερική) του The Big Sick έκανε πολλούς να πιστέψουν πως θα απογειώσει τη καριέρα των συντελεστών του, όμως σχεδόν τρία χρόνια αργότερα τόσο ο σκηνοθέτης Michael Showalter όσο και οι πρωταγωνιστές Kumail Nanjiani και Zoe Kazan να βρίσκονται... πάνω κάτω στα ίδια, με τους δύο πρώτους να ξανασυνεργάζονται σε μία νέα κωμωδία με τίτλο The Lovebirds.

    Σύμφωνα με το σενάριο των Aaron Abrams, Brendan Gall και Martin Gero (της σειράς Blindspot), ο Jibran και η Leilani είναι ή μάλλον ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που στα πρόθυρα του χωρισμού μπλέκονται σε μια απίστευτη ιστορία όταν γίνονται μάρτυρες, σχεδόν συνένοχοι μιας δολοφονίας και τώρα τρέχουν για να βρουν τρόπο να αποδείξουν την αθωότητά τους.

    Αυτή τη φορά ο Nanjiani έχει ως παρτενέρ την Issa Rae (Little) με τους Anna Camp (Pitch Perfect) και Paul Sparks (The Greatest Showman) να συμμετέχουν.

    Θυμίζοντας κάτι από Date Night, δύσκολο να ενθουσιαστεί κάποιος με το The Lovebirds ενώ και το γεγονός πως το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι -σχετικά- άγνωστο στο ελληνικό κοινό, βάζει τη ταινία υποψήφια για straight2dvd.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Lovebirds trailer: Kumail Nanjiani & Issa Rae σε κωμική περιπέτεια από το σκηνοθέτη του The Big Sick Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top