F Wonder Woman 1984 trailer: Βουτηγμένη στην 80ίλα η επιστροφή της Gal Gadot ως Wonder Woman! - FilmBoy Wonder Woman 1984 trailer: Βουτηγμένη στην 80ίλα η επιστροφή της Gal Gadot ως Wonder Woman! - FilmBoy
  • Latest News

    Wonder Woman 1984 trailer: Βουτηγμένη στην 80ίλα η επιστροφή της Gal Gadot ως Wonder Woman!


    Τα 80's πουλάνε, γνωστό αυτό. 
    Αλλά ότι θα φτάναμε στο σημείο, μια super-hero movie να υπερτονίζει σε τέτοιο βαθμό το γεγονός πως η πλοκή της λαμβάνει χώρα αυτή τη δεκαετία, δεν το περίμενα. 
    Σαν να μην έφτανε λοιπόν ο ανέμπνευστος τίτλος, κατέφθασε και το πρώτο trailer του Wonder Woman 1984 που μπορεί να μη μας λέει τίποτα για τη πλοκή αλλά βλέπουμε πολλές περμανάντ, πολλές βάτες, ακούμε πολύ New Order... ε και δείχνει και λίγη δράση, έτσι για το καλό!

    Η επίσημη σύνοψη περιορίζεται στο γεγονός πως στη νέα της περιπέτεια η Wonder Woman θα έχει να αντιμετωπίσει δύο νέους ισχυρούς αντιπάλους, τον Max Lord και την The Cheetah, ενώ υπάρχει και η φυσική περιέργεια για το gimmick που σκαρφίστηκε η ομάδα για να φέρει πίσω τον Steve Trevor.

    Το σενάριο έγραψε ο Dave Callaham (The Expendables) μαζί με τον Geoff Johns της DC και την σκηνοθέτιδα Patty Jenkins που επιστρέφει στη καρέκλα της.

    Οι Gal Gadot και Chris Pine επιστρέφουν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο, με τις Connie Nielsen & Robin Wright να κάνουν κι αυτές τη μικρή τους επανεμφάνιση σε flashback. 
    Δίπλα τους θα δούμε τους Pedro Pascal (The Equalizer 2) και Kristen Wiig (Downsizing).

    Μέχρι τις αρχές Ιουνίου όταν και η ταινία θα βγει στις αίθουσες, σίγουρα θα δούμε αρκετά ακόμα trailers του Wonder Woman 1984, και τώρα που εμπεδώσαμε πως η ταινία είναι τοποθετημένη στα 80's περιμένουμε να δούμε και κάτι που πραγματικά να μας κάνει να την περιμένουμε με ανυπομονησία. 
    Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο πρώτο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wonder Woman 1984 trailer: Βουτηγμένη στην 80ίλα η επιστροφή της Gal Gadot ως Wonder Woman! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top