F In the Heights trailer: Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ έρχεται στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy In the Heights trailer: Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ έρχεται στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    In the Heights trailer: Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ έρχεται στη μεγάλη οθόνη!


    Κανείς δε μπορεί να σας κατηγορήσει αν δεν γνωρίζετε τον Lin-Manuel Miranda
    Ναι, τον είδαμε σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο στο Mary Poppins Returns, έχει αρκετές guest και recurring συμμετοχές σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, έχει γράψει και τα τραγούδια του Moana, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα τον έλεγες σταρ... για εμάς στην δώθε πλευρά του Ατλαντικού, γιατί στη πέρα μεριά, χάρη στη τεράστια επιτυχία των In the Heights και κυρίως του Hamilton, θεωρείται αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του θεατρικού μιούζικαλ, και έφτασε η ώρα να ανακαλύψουμε το λόγο...

    Το In the Heights είναι το πρώτο έργο που ο Lin-Manuel Miranda παρουσίασε, αρχικά off-Broadway το 2005 και τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να μπει στο Richard Rodgers Theatre, όπου παίχτηκε για 3 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζοντας τη θριαμβευτική πορεία του στο εξωτερικό.

    Η ιστορία μας πάει στη γειτονιά Washington Heights του Manhattan εκεί όπου ζει ο Usnavi, ένας νεαρός λατινοαμερικανός που εργάζεται σε ένα μικρό μπακάλικο και μαζεύει κάθε cent για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

    Η κινηματογραφική διασκευή βρίσκεται στα σκαριά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, όμως υπήρξαν πολλά πισωγυρίσματα, στο project μπλέχτηκαν και οι Weinstein προκαλώντας ακόμα περισσότερη καθυστέρηση με τα καμώματά τους, μέχρι που το 2018 φαίνεται πως τα πράγματα μπήκαν στη σειρά τους και το καλοκαίρι που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

    Το σενάριο έγραψε η Quiara Alegría Hudes, που ήταν και η συγγραφέας της θεατρικής εκδοχής, με τη σκηνοθεσία να πηγαίνει στον Jon M. Chu, που έρχεται φουριόζος μετά τη μεγάλη επιτυχία του Crazy Rich Asians
    Όσο για το cast αυτό απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από νεαρούς λατίνους και όχι ιδιαίτερα διάσημους ηθοποιούς, με τον Anthony Ramos (A Star Is Born) να έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η ταινία θεωρείται ήδη ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά events του προσεχούς καλοκαιριού όταν και θα κάνει πρεμιέρα. 
    Έχω μεγάλη περιέργεια πως θα προωθηθεί στην Ελλάδα μια ταινία που κατ' αρχάς είναι μιούζικαλ και όχι από τα ευρέως γνωστά, που δεν είναι και το διασημότερο είδος στα μέρη μας, έρχεται από τα χέρια ενός δημιουργού που ουσιαστικά δεν ξέρουμε, έχει άγνωστους Λατίνους πρωταγωνιστές, και είναι από το σκηνοθέτη μιας ταινίας που δεν ήρθε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες! 
    Αν δε σκάσουν ΕΠΙΚΕΣ κριτικές, μην εκπλαγείτε αν δεν το δούμε καν...

    Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε το trailer που είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: In the Heights trailer: Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ έρχεται στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top