F Ο Γιώργος Λάνθιμος βουτάει στο τηλεοπτικό ρινγκ με τη μίνι-σειρά The Man In The Rockefeller Suit! - FilmBoy Ο Γιώργος Λάνθιμος βουτάει στο τηλεοπτικό ρινγκ με τη μίνι-σειρά The Man In The Rockefeller Suit! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Γιώργος Λάνθιμος βουτάει στο τηλεοπτικό ρινγκ με τη μίνι-σειρά The Man In The Rockefeller Suit!


    Η τεράστια επιτυχία του The Favorite άνοιξε ακόμα περισσότερες πόρτες στην ακμάζουσα καριέρα του Γιώργου Λάνθιμου, με τον Έλληνα σκηνοθέτη να είναι έτοιμος, μετά από τη κινηματογραφική του παρουσία, να βουτήξει το πόδι του και στο τηλεοπτικό ρινγκ με τη μίνι-σειρά The Man In The Rockefeller Suit.

    Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο non-fiction βιβλίο του Mark Seal και διηγείται την απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία του Clark Rockefeller, ενός μυστηριώδους άνδρα που δήλωνε απόγονος της δυναστείας Rockefeller και επί χρόνια εκμεταλλευόταν αυτή τη ψεύτικη ταυτότητα μπαίνοντας στα "μεγάλα σαλόνια". 

    Μέχρι που η ίδια του η σύζυγος άρχισε να τον υποπτεύεται και η αλήθεια άρχισε να έρχεται στο φως.

    Η διασκευή είχε μπει στο πρόγραμμα της Fox το 2013 ως κινηματογραφική ταινία, με τον Walter Salles στη καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Benedict Cumberbatch στο πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως για άγνωστους λόγους το project δε προχώρησε.

    To The Man In The Rockefeller Suit όμως τώρα ξαναβγήκε από το συρτάρι, με τη Fox να παραδίδει τη παραγωγή στη θυγατρική Searchlight Television, τον David Gilbert να αναλαμβάνει να γράψει τη σεναριακή διασκευή και τον Γιώργο Λάνθιμο να βρίσκεται τόσο στη καρέκλα του σκηνοθέτη όσο και του παραγωγού.

    Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί που θα προβληθεί, είναι νομίζω ηλίου φαεινότερον πως η σειρά θα καταλήξει στο Hulu... όταν έρθει εκείνη η ώρα.

    Μένει να δούμε ποιο project θα πάρει προτεραιότητα στο καλεντάρι του Λάνθιμου, γιατί στις αρχές του χρόνου είχε ανακοινωθεί πως θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Pop. 1280, για το οποίο δεν έχουμε έκτοτε κανένα νεότερο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Γιώργος Λάνθιμος βουτάει στο τηλεοπτικό ρινγκ με τη μίνι-σειρά The Man In The Rockefeller Suit! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top