F Briarpatch trailer: Η Rosario Dawson αναζητά το δολοφόνο της αδερφής της στη νέα σειρά του USA - FilmBoy Briarpatch trailer: Η Rosario Dawson αναζητά το δολοφόνο της αδερφής της στη νέα σειρά του USA - FilmBoy
  • Latest News

    Briarpatch trailer: Η Rosario Dawson αναζητά το δολοφόνο της αδερφής της στη νέα σειρά του USA


    Παρότι ποτέ δε κατάφερε να χτυπήσει στα ίσια τα μεγαθήρια του χώρου, το USA Network βρίσκει πάντα το τρόπο να κερδίζει ένα έστω μικρό μερίδιο της πίτας, με τις σειρές του να είναι πάντα προσεγμένες και πολύ ενδιαφέρουσες. 


    Όπως το Briarpatch που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

    Μια δημιουργία του πρώην podcaster και νυν σεναριογράφου Andy Greenwald, η σειρά μας πάει σε μια μικρή συνοριακή πόλη του Texas, εκεί όπου αναγκάζεται να επιστρέψει μετά από 12 χρόνια η πεισματάρα ιδιωτική ντετέκτιβ Allegra Dill για να ερευνήσει τη δολοφονία της αστυνομικού αδερφής της. 


    Το κυνήγι του ενόχου την οδηγεί να τα βάλει με ολόκληρη την διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο πόλη.

    Πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Jay R. Ferguson (The Romanoffs), Brian Geraghty (Ray Donovan) και Edi Gathegi (StartUp).

    Παρότι το κανάλι πλασάρει το Briarpatch ως τη νέα σειρά του δημιουργού του Mr. Robot, ο Sam Esmail έχει μόνο το ρόλο executive producer, θέση που πολύ συχνά είναι σκέτη βιτρίνα. 


    Το πιλότο σκηνοθέτησε η Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night).

    Το Briarpatch έχει χαρακτηριστεί ως ανθολογιακή σειρά, που σημαίνει πως η ιστορία θα ολοκληρωθεί μέσα στη πρώτη σεζόν και αν θα υπάρξει και δεύτερη, θα έχουμε ένα καινούριο στόρι.

    Το Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Toronto προβλήθηκε ένα εκτενές preview αρκετών επεισοδίων, με το κανάλι να ανακοινώνει πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Briarpatch trailer: Η Rosario Dawson αναζητά το δολοφόνο της αδερφής της στη νέα σειρά του USA Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top