F The Romanoffs trailer: Η νέα all-star ανθολογιακή σειρά από το δημιουργό του Mad Men! - FilmBoy The Romanoffs trailer: Η νέα all-star ανθολογιακή σειρά από το δημιουργό του Mad Men! - FilmBoy
  • Latest News

    The Romanoffs trailer: Η νέα all-star ανθολογιακή σειρά από το δημιουργό του Mad Men!


    Ο Οίκος των Ρομανόφ υπήρξε η κυβερνώσα δυναστεία του Βασιλείου της Ρωσίας και κατόπιν της Ρωσικής Αυτοκρατορίας για τρεις αιώνες. 
    Όταν όμως το 1917 ο Τσάρος Νικόλαος Β΄ καθαιρέθηκε και εκτελέστηκε από τους Μπολσεβίκους, τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας που επέζησαν της δίωξης, βρήκαν καταφύγιο στην Ευρώπη και από εκεί σε όλο το κόσμο. 

    Από τότε, πολλοί, πάρα πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν μέλη της οικογένειας ή αργότερα απόγονοί τους, προσπαθώντας να κερδίσουν κάποια προνόμια και να εκμεταλλευτούν τον τίτλο ευγενείας.
    Αυτή τη πιπεράτη σταγόνα ιστορίας εκμεταλλεύεται ο Matthew Weiner, δημιουργός του υπερεπιτυχημένου Mad Men στη νέα του σειρά, το ανθολογιακό The Romanoffs

    Στα οχτώ του ανεξάρτητα επεισόδια, η σειρά θα επικεντρώνεται σε διαφορετικούς χαρακτήρες ανά το κόσμο, ο καθένας από τους οποίους ισχυρίζεται ότι είναι της οικογένειας των Ρομανόφ, με όλα τα δραματικά αλλά και κωμικά ευτράπελα.

    Ο Weiner έχει τον απόλυτο έλεγχο της σειράς, έχοντας γράψει το σενάριο και σκηνοθετήσει και τα οχτώ επεισόδια. 
    Εντύπωση προκαλεί το all-star cast το οποίο προφανώς είναι διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Aaron Eckhart, Diane Lane, Isabelle Huppert, Christina Hendricks, John Slattery, Amanda Peet, Jack Huston, Kathryn Hahn, Radha Mitchell, Noah Wyle, Paul Reiser, Ron Livingston, Kerry Bishé και Janet Montgomery!

    Το The Romanoffs θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, όμως αντίθετα με τη συνήθεια των streaming σειρών που βγάζουν στο διαδικτυακό αέρα όλα τους τα επεισόδια μονομιάς, εδώ το Amazon Prime ακολουθεί τη παραδοσιακή εβδομαδιαία διανομή!
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Romanoffs trailer: Η νέα all-star ανθολογιακή σειρά από το δημιουργό του Mad Men! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top