F 6 Underground trailer: Ο Ryan Reynolds και άλλοι πράκτορες έρχονται στο Netflix - FilmBoy 6 Underground trailer: Ο Ryan Reynolds και άλλοι πράκτορες έρχονται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    6 Underground trailer: Ο Ryan Reynolds και άλλοι πράκτορες έρχονται στο Netflix


    Πριν περίπου ένα χρόνο, δημοσιεύματα έλεγαν πως οι ιθύνοντες του Netflix είχαν σκοπό να ρίξουν το βάρος (των χρημάτων τους) σε πιο mainstream/blockbuster παραγωγές, κάτι που φαίνεται πως αρχίζει να γίνεται πράξη με ταινίες σαν το 6 Underground.

    Έξι ανεξάρτητοι πράκτορες σκηνοθετούν το θάνατό τους και ενώνουν τις εξαιρετικές δυνάμεις και ικανότητές τους για να τα βάλουν και να βγάλουν από τη μέση επικίνδυνους εγκληματίες.

    Σε σενάριο των Rhett Reese & Paul Wernick των Deadpool και Zombieland δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία είναι τελικά τόσο generic όσο ακούγεται αλλά το σίγουρο είναι πως θα (προσπαθήσει να) είναι χιουμοριστική και χαβαλεδιάρικη.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Michael Bay στη πρώτη του post-Transformers ταινία και πρωταγωνιστούν οι Ryan Reynolds (The Hitman's Bodyguard), Mélanie Laurent (Le Retour du Héros), Manuel Garcia-Rulfo (Widows), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Corey Hawkins (Kong: Skull Island) και Ben Hardy (Bohemian Rhapsody).

    Το 6 Underground θα ανέβει στο Netflix στις 13 Δεκεμβρίου. 

    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 6 Underground trailer: Ο Ryan Reynolds και άλλοι πράκτορες έρχονται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top