F The Walking Dead new series trailer: Η νέα γενιά παίρνει τα ηνία της νέας ατιτλοφόρητης σειράς του TWD σύμπαντος - FilmBoy The Walking Dead new series trailer: Η νέα γενιά παίρνει τα ηνία της νέας ατιτλοφόρητης σειράς του TWD σύμπαντος - FilmBoy
  • Latest News

    The Walking Dead new series trailer: Η νέα γενιά παίρνει τα ηνία της νέας ατιτλοφόρητης σειράς του TWD σύμπαντος


    Στη πρώτη του teaser παρουσίαση στην San Diego Comic-Con μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες. 

    Παρότι η πρεμιέρα του αργεί ακόμα, και οι παραγωγοί δεν έχουν βρει καν τίτλο, το πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό.

    Όπως ήδη γνωρίζαμε, η σειρά θα επικεντρώνεται σε ήρωες νεαρής ηλικίας και συγκεκριμένα, με τη σειρά να λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά την Αποκάλυψη (άρα περίπου ταυτόχρονα με τη βασική TWD σειρά) αυτά τα νεαρά παιδιά ουσιαστικά δεν έχουν ζήσει τον κόσμο όπως ήταν πριν.

    Ωστόσο ζουν σε μια καλά οργανωμένη κοινότητα που μοιάζει να έχει επανέλθει στη πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό όμως δε πρέπει ποτέ να ξεχνούν τι παραμονεύει έξω από τους τοίχους.

    Κάποιοι απ' αυτούς θα γίνουν οι νέοι ήρωες, κάποιοι οι νέοι villains, και κάποιοι θα καταλήξουν ζόμπι, πάντως ότι και να συμβεί, οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα.. όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Showrunner της σειράς είναι ο Matthew Negrete (εκ των βασικών σεναριογράφων του TWD), ενώ τη σκηνοθεσία του πιλότου ανέλαβε ο Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island). 

    Πρωταγωνιστούν οι Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Nicolas Cantu (The Amazing World of Gumball), Hal Cumpston (Bilched), Annet Mahendru (The Americans), Nico Tortorella (Younger) και Aliyah Royale (The Red Line).

    Η νέα σειρά είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, λογικά ακολουθώντας το φινάλε της 10ης σεζόν του TWD που συνήθως είναι προς τα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου.

    Το έντονο YA ύφος του trailer μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε ποιον πραγματικά θα απευθύνεται η νέα σειρά και αν ένα spin-off μπορεί πραγματικά να προσελκύσει αντίστοιχης ηλικίας κοινό, το οποίο πιθανώς να μην έχει δει και ποτέ τη βασική σειρά. 

    Η νεκροψία θα δείξει.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Walking Dead new series trailer: Η νέα γενιά παίρνει τα ηνία της νέας ατιτλοφόρητης σειράς του TWD σύμπαντος Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top