F The Prey trailer: Είστε για ένα παιχνίδι battle royale στις ζούγκλες της Καμπότζης; - FilmBoy The Prey trailer: Είστε για ένα παιχνίδι battle royale στις ζούγκλες της Καμπότζης; - FilmBoy
  • Latest News

    The Prey trailer: Είστε για ένα παιχνίδι battle royale στις ζούγκλες της Καμπότζης;


    Μπορεί το concept να είχε ξαναχρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν όμως το Battle Royale κυριολεκτικά έδωσε το όνομά του σε αυτό το υποείδος ταινιών επιβίωσης που έκτοτε γέννησε αρκετούς, μάλλον ανέμπνευστους κλώνους.

    Το The Prey του Jimmy Henderson ακολουθεί την ίδια συνταγή, με τον Xin, έναν μυστικό αστυνομικό να στέλνεται κατά λάθος σε μια απομακρυσμένη φυλακή στα βάθη της ζούγκλας, ο διευθυντής της οποίας δεν έχει κανένα σκοπό να τους σωφρονίσει, αντίθετα τους κάνει λεία ενός σαδιστικού παιχνιδιού επιβίωσης για πλούσιους επιχειρηματίες.

    Πρωταγωνιστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Gu Shangwei μαζί με τους πιο γνωστούς από τις συμμετοχές τους σε αμερικάνικες παραγωγές όπως το Only God Forgives, Sahajak Boonthanakit και Vithaya Pansringarm.

    Το The Prey διαφημίζεται ως η πρώτη παραγωγή της Καμπότζης που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο δολάρια σε κόστος!

    Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στις streaming πλατφόρμες στα μέσα Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Prey trailer: Είστε για ένα παιχνίδι battle royale στις ζούγκλες της Καμπότζης; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top