F Rattlesnake trailer: Ένας κροταλίας οδηγεί σε τρομακτικές καταστάσεις στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Rattlesnake trailer: Ένας κροταλίας οδηγεί σε τρομακτικές καταστάσεις στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Rattlesnake trailer: Ένας κροταλίας οδηγεί σε τρομακτικές καταστάσεις στη νέα ταινία του Netflix


    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του νέου της θρίλερ με τίτλο Rattlesnake, ένας απλός και ξεκάθαρος τίτλος καθώς όλα ξεκινούν από το δάγκωμα ενός κροταλία (rattlesnake).
    Η ταλαντούχα ηθοποιός Carmen Ejogo, την οποία είδαμε τελευταία στο Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald, πρωταγωνιστεί ως Katrina, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, που οδηγεί στην ερημιά αναζητώντας μια καινούργια αρχή γι’αυτήν και τη κόρη της.

    Όταν το λάστιχο σκάει, εκείνη το αλλάζει αλλά η κόρη της περιπλανιέται λίγο στην ερημιά και την δαγκώνει ένας δηλητηριώδης κροταλίας.
    Απελπισμένη, για να σώσει τη ζωή της κόρης της, δέχεται τη βοήθεια μιας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία θεραπεύει με θαυματουργό τρόπο την μικρή.
    Αλλά η Katrina καλείται να αποπληρώσει την καλή πράξη, σκοτώνοντας έναν ξένο.

    Το Rattlesnake περιγράφεται ως ψυχολογικό θρίλερ τρόμου, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Αμερικανό σκηνοθέτη Zak Hilditch (του 1922 και πάλι για το Netflix).
    Στο Netflix από 25 Οκτωβρίου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rattlesnake trailer: Ένας κροταλίας οδηγεί σε τρομακτικές καταστάσεις στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top