F Frozen II trailer: Η συνέχεια του απόλυτου χιτ της Disney είναι εδώ! - FilmBoy Frozen II trailer: Η συνέχεια του απόλυτου χιτ της Disney είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Frozen II trailer: Η συνέχεια του απόλυτου χιτ της Disney είναι εδώ!


    Ήταν η ταινία που στιγμάτισε τη νέα χρυσή εποχή της Walt Disney Animation Studios που μετά τη περίεργη μεταβατική δεκαετία του 00's, ξαναβρήκε το δρόμο της. 

    Το Frozen δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, και παρότι αυτή η δημοφιλία έκανε τη ταινία λίγο "σούπα", κανείς δε μπορεί να πει όχι σε ένα rewatch, με τα πιτσιρίκια ή και solo!

    Η εταιρία δεν μας έχει συνηθίσει σε sequels (αυτό είναι μόλις το 5o στην ιστορία της) και παρότι η αυτή η τεράστια επιτυχία έπρεπε κάπως να εξαργυρωθεί, δεν ήταν σίγουρο αν τελικά αυτό θα υλοποιούταν. 

    Ωστόσο η ανακοίνωση, παρότι άργησε σχεδόν δύο χρόνια, ήρθε το Μάρτιο του 2015, με τους δημιουργούς της πρώτης ταινίας Chris Buck και Jennifer Lee να επιστρέφουν και επίσημα στο κόσμο της Arendelle.

    Χωρίς να υπάρχει επίσημη σύνοψη της πλοκής, η νέα ταινία θα στείλει τους αγαπημένους ήρωες σε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψουν τη πηγή των δυνάμεων της Elsa, ώστε να σώσουν το βασίλειο.

    Χωρίς να χάνει τη παιδικότητα του, το Frozen II, τουλάχιστον εξ όσων φαίνονται από τα trailers, μοιάζει να έχει μια αρκετά πιο σκοτεινή epic ατμόσφαιρα, θυμίζοντας περισσότερο τις πρόσφατες live-action διασκευές, με τα visuals πραγματικά να ζαλίζουν.

    Λίγη υπομονή μέχρι τις 28 Νοεμβρίου...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Frozen II trailer: Η συνέχεια του απόλυτου χιτ της Disney είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top