F I See You trailer: Η Helen Hunt σε μεταφυσικό slasher; - FilmBoy I See You trailer: Η Helen Hunt σε μεταφυσικό slasher; - FilmBoy
  • Latest News

    I See You trailer: Η Helen Hunt σε μεταφυσικό slasher;


    Παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, οι καλές ημέρες στη καριέρα της Helen Hunt ήταν δυστυχώς μετρημένες, όμως ποτέ δεν επέτρεψε στο εαυτό της να συμμετέχει σε "σκουπίδια". 

    Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί γιατί η νέα ταινία I See You δε βγάζει και τα καλύτερα vibes.

    Όταν ένα 12χρονο αγόρι εξαφανίζεται, ο ντετέκτιβ Greg Harper δυσκολεύεται να ισορροπήσει τη πίεση της δουλειάς και τα προβλήματα με τη σύζυγό του, Jackie. 

    Εκείνη πρέπει να καταπιεί μια απιστία που έκανε την οικογένεια να καταρρεύσει. 
    Μια διαβολική παρουσία όμως που βάζει στο στόχαστρο τον γιο τους Carter, θα βγάλει στην επιφάνεια τη ψυχρή αλήθεια για το σπιτικό των Harper.

    Μια μίξη αστυνομικού θρίλερ, paranormal horror και slasher, το I See You μοιάζει υπερβολικά μπερδεμένο και όχι με τη καλή έννοια, ενώ αν αναλογιστούμε και τους άπειρους συντελεστές Devon Graye και Adam Randall (iBoy), οι ελπίδες όλο και εξανεμίζονται.

    Το ότι η ταινία κατέληξε στην Saban Films είναι ακόμα μια ένδειξη για τη ποιότητά της αλλά ως καλοπροαίρετοι (ναι, πως!) θα περιμένουμε το Δεκέμβριο για να τη δούμε και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. 

    Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I See You trailer: Η Helen Hunt σε μεταφυσικό slasher; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top