F Bombshell trailer: Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie παρενοχλούνται σεξουαλικά! - FilmBoy Bombshell trailer: Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie παρενοχλούνται σεξουαλικά! - FilmBoy
  • Latest News

    Bombshell trailer: Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie παρενοχλούνται σεξουαλικά!


    Παρότι τον γνωρίσαμε ως σκηνοθέτη των Austin Powers, τα τελευταία χρόνια ο Jay Roach έχει κάνει στροφή... 170 μοιρών, και χωρίς να χάνει ποτέ το χιούμορ του μας έχει παρουσιάσει πολύ ενδιαφέρουσες βιογραφικές ταινίες όπως το Game Change και το Trumbo και το σερί μοιάζει να συνεχίζεται με το Bombshell.

    Η ταινία μας διηγείται το πολύ πρόσφατο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο κανάλι Fox News, όταν το 2016 η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων Gretchen Carlson κατηγόρησε το διευθυντή του σταθμού Roger Ailes πως απολύθηκε γιατί αρνήθηκε τις ανήθικες προτάσεις του, με τις μηνύσεις μέσα σε λίγες μέρες να γίνονται χιονοστιβάδα με άλλες έξι γυναίκες να τον κατηγορούν για παρόμοια αδικήματα.

    Το σενάριο του Bombshell έγραψε ο Charles Randolph (The Big Short) και φυσικά το στοιχείο που κλέβει τη παράσταση είναι η τριάδα πραγματική βόμβα που κρατάει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τις Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie να τα βάζουν με τον John Lithgow (Pet Sematary).

    Το Bombshell θα δούμε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bombshell trailer: Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie παρενοχλούνται σεξουαλικά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top