F Battle of Jangsari trailer: Η Megan Fox... πάει πόλεμο στην επική κορεατική πολεμική ταινία που σπάει ταμεία! - FilmBoy Battle of Jangsari trailer: Η Megan Fox... πάει πόλεμο στην επική κορεατική πολεμική ταινία που σπάει ταμεία! - FilmBoy
  • Latest News

    Battle of Jangsari trailer: Η Megan Fox... πάει πόλεμο στην επική κορεατική πολεμική ταινία που σπάει ταμεία!


    Πάνω από 1 εκατομμύριο εισιτήρια σε μόλις 10 ημέρες προβολών έκοψε το Battle of Jangsari, η επική πολεμική ταινία του νοτιοκορεάτη Kwak Kyung-taek, και νομίζω πως αξίζει να της ρίξουμε μια ματιά.

    Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, η ταινία μας πηγαίνει στο πόλεμο της Κορέας και στην άγνωστη αποστολή αυτοκτονίας που έφεραν εις πέρας μια μικρή μονάδα εκπαιδευόμενων 17χρονων στρατιωτών, η οποία βοήθησε στη μετέπειτα μάχη του Ιντσόν.

    Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η ταινία εκτός του ντόπιου cast που απαρτίζεται από τους Kim Myung-Min, Minho Choi, Sung-Cheol Kim, In-kwon Kim και Si-Yang Kwak, έχει και δύο Αμερικάνους ηθοποιούς ως κράχτες, την Megan Fox (Teenage Mutant Ninja Turtles) και τον George Eads (CSI).

    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Battle of Jangsari trailer: Η Megan Fox... πάει πόλεμο στην επική κορεατική πολεμική ταινία που σπάει ταμεία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top