F Ενήλικοι στην Αίθουσα trailer: Ο Κώστας Γαβράς έκανε ταινία τον Γιάνη Βαρουφάκη! - FilmBoy Ενήλικοι στην Αίθουσα trailer: Ο Κώστας Γαβράς έκανε ταινία τον Γιάνη Βαρουφάκη! - FilmBoy
  • Latest News

    Ενήλικοι στην Αίθουσα trailer: Ο Κώστας Γαβράς έκανε ταινία τον Γιάνη Βαρουφάκη!


    Κάθε ταινία του Κώστα Γαβρά δικαίως γίνεται θέμα συζήτησης, μόνο που στη περίπτωση του Adults in the Room αυτό έγινε για τους λάθος λόγους, με το φιλμ να μπαίνει στο στόχαστρο λόγω της πολιτικής θεματολογίας του και του ατυχούς συγχρονισμού με την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που ζήσαμε πριν λίγους μήνες.

    Εν πάση περιπτώσει, η ταινία είναι έτοιμη και πριν λίγα εικοσιτετράωρα έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, κερδίζοντας... ανάμεικτες κριτικές, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα κάνει και την πανελλήνια πρεμιέρα του στις Νύχτες Πρεμιέρας.

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, Ανίκητοι Ηττημένοι και αφηγείται εκείνη τη κρίσιμη περίοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Eurogroup για τη διαχείριση του χρέους.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Χρήστο Λούλη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χρήστο Στέργιογλου, Θέμη Πάνου, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μαρία Πρωτόπαπα, Ulrich Tukur, Daan Schuurmans, Josiane Pinson και άλλους.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ενήλικοι στην Αίθουσα trailer: Ο Κώστας Γαβράς έκανε ταινία τον Γιάνη Βαρουφάκη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top