F Ordinary Love trailer: Liam Neeson και Lesley Manville σε ένα... συνηθισμένο αισθηματικό δράμα - FilmBoy Ordinary Love trailer: Liam Neeson και Lesley Manville σε ένα... συνηθισμένο αισθηματικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Ordinary Love trailer: Liam Neeson και Lesley Manville σε ένα... συνηθισμένο αισθηματικό δράμα


    Παρότι δεν έχει κρεμάσει ακόμα τα όπλα του, τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά σε ταινίες που δεν κυνηγάει να σώσει τη κόρη του, το γιο του ή τον μπατζανάκη του, και πολύ μας αρέσει. 
    Στη νέα του ταινία Ordinary Love, ο Liam Neeson θα πρέπει να τα βάλει με μια πολύ διαφορετική απειλή, εκείνη του καρκίνου.

    Ο Tom και η Joan είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένοι. 

    Η σχέση τους θεωρείται σχεδόν δεδομένη, μιας και η αγάπη, το χιούμορ και η τρυφερότητα τους ενώνουν σχεδόν μια ολόκληρη ζωή. 
    Μέχρι που εκείνη διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού και για πρώτη φορά μπαίνει ανάμεσά τους η πιθανότητα του αποχωρισμού.

    Το σενάριο έχει γράψει ο θεατρικός συγγραφέας Owen McCafferty και το σκηνοθέτησε το δίδυμο Lisa Barros D'Sa & Glenn Leyburn (Good Vibrations). 

    Συμπρωταγωνιστεί η Lesley Manville (Phantom Thread).

    Το Ordinary Love μόλις έκανε μια αρκετά επιτυχημένη πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και από το Δεκέμβριο θα ξαμοληθεί στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ordinary Love trailer: Liam Neeson και Lesley Manville σε ένα... συνηθισμένο αισθηματικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top