F Not Just Me trailer: Καρπερός γιατρός δημιουργεί μπελάδες στη νέα δραματική σειρά του Fox - FilmBoy Not Just Me trailer: Καρπερός γιατρός δημιουργεί μπελάδες στη νέα δραματική σειρά του Fox - FilmBoy
  • Latest News

    Not Just Me trailer: Καρπερός γιατρός δημιουργεί μπελάδες στη νέα δραματική σειρά του Fox


    Το Fox μπορεί να έχει ιδιαίτερα κακή φήμη ως "χασάπης" genre σειρών, όμως στις δραματικές παραγωγές τα πράγματα είναι πιο εύκολα, και κάθε χρόνο φροντίζει να ρίχνει μερικές στο πρόγραμμά του, ελπίζοντας να πετύχει κάποιο λαχείο.

    Το Not Just Me (πρώην Almost Family) είναι βασισμένο στο βιβλίο Sisters των Jonathan Gavin & Imogen Banks και μας συστήνει μια... αρκετά διαφορετική οικογένεια. 

    Η Julia εργάζεται μαζί με τον πατέρα της, έναν εξαιρετικά επιτυχημένο γιατρό σε μια κλινική γονιμότητας. 

    Οι ασθενείς του τον λατρεύουν αφού έχει βοηθήσει εκατοντάδες απ' αυτές να αποκτήσουν παιδί, όμως η φήμη του καταρρέει όταν βγαίνει στη δημοσιότητα η κατηγορία πως ο γιατρός χρησιμοποιούσε συχνά το δικό του... γενετικό υλικό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκεί έξω πάνω από 100 βιολογικοί του απόγονοι! 
    Η Julia είναι σε κατάσταση σοκ, και η κατάσταση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως ένας από αυτούς είναι και η κολλητή της φίλη.

    Δημιουργός της σειράς είναι η Annie Weisman (Desperate Housewives) και πρωταγωνιστούν οι Brittany Snow (Hangman), Timothy Hutton (Leverage), Emily Osment (The Kominsky Method) και Megalyn Echikunwoke (Damien).

    Το Not Just Me θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Not Just Me trailer: Καρπερός γιατρός δημιουργεί μπελάδες στη νέα δραματική σειρά του Fox Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top